Rád jöhet a rontás, ha nem vigyázol! Veszélyes hétvége...
Címlap / Ezotéria / Rád jöhet a rontás, ha nem vigyázol! Veszélyes hétvége jön!

Rád jöhet a rontás, ha nem vigyázol! Veszélyes hétvége jön!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Tudtad, hogy az év szellemjárta, babonákra legalkalmasabb napjainak legkomolyabbja jön a hétvégén? Van minden évben 7 nap, amikor a legjobb, ha vigyázol és megvéded magad! Nézd meg, hogyan ...  

Az évben 4 nagy fordulópont van, a tavaszi – nyári – őszi – téli napforduló/ napéjegyenlőség ideje. Ezeken a napokon minden nép valamilyen babonával védekezik a „rossz szellemek” ellen. A mindenszentek éjszakája, Luca napja, és a Szilveszter éjszakája még ilyen szellemjárta időszak. Ezen a hétnapon különösen óvatosnak kell lennie annak, aki nem akar valamilyen „odaátról küldött”, nem kívánt csomaggal tovább élni. A babonák, a régi népszokások jó támpontot biztosítanak.

Angol hülyék? Nem!

Az angolok egyáltalán nem hülyék, sőt! Remekül kitalálták, hogy lehet védekezni a rossz szellemek, az ártás ellen. A Halloween éjszakája, a tökökkel, a maskarákkal, a megtévesztő játékokkal tökéletesen mutatja, hogy mi segít a rontás ellen ezen az éjjelen. A mi népi hagyományunkban is megtalálható a tökfilkó faragása, a tökbábu készítése, hogy a rossz szellemek ne a ház urait, hanem a tököt találják meg.

Ami tehát megvédhet bennünket, az nem más, mint a néphagyományból ismert faragott tök, a tűz, akár csak egy gyertya lángja, és az, ha éjszaka virrasztunk. A virrasztás lehet csendes, emlékezős, ahogy hazánkban szokás, de zajos – bulis is lehet. E mögött az állhat, hogy ha ilyenkor elalszunk, akkor álmunkban – mikor sokkal sebezhetőbb a lélek – veszélyben lehetünk. Ha azonban nem alszunk, nem tud ránk ülni semmilyen gonosz dolog, vagy átok. A vidámság eufóriája és az áhítat meditatív csöndje ugyanazt a célt szolgálja – a boldog, tudatos lélek nem jelent prédát!


 
Mit tehetünk, hogy megvédjük magunkat?
  • faragjunk tökfilkót, tegyük az ajtó elé.
  • meditáljunk, imádkozzunk, relaxáljunk, vagy éppen menjünk bulizni, ahogy lelkünk diktálja
  • a babona szerint segít, ha valamilyen alsóruhát, bugyit, gatyát, zoknit, trikót, fordítva húzunk magukra
  • tegyünk egy piros szalagot a csuklónkra 
  • legyen nálunk egy csipetnyi só, hogyha rosszat érzünk, akkor jobb kézzel a bal vállunk felett szórjuk magunk mögé, ez nem engedi a gonoszt, hogy a lábunk nyomát kövesse. (Ha a www.rontaslevetel.com oldalon elérhető rítust végzi valaki, akkor a sót vegyük a rituálé oltáráról)
  • gyújtsunk gyertyát, vagy valamilyen tűz körül gyűljünk össze
  • legyünk együtt szeretett barátokkal, családtagokkal

Biztosan téves – ezt ne higgyük el!

A fekete macska, mint a rossz szellemeket csatornázó, károkozó lény sok babonában szerepel. Azonban a cicák nem ártanak senkinek. Ne bántsuk soha őket, semmilyen babonára hivatkozva! A cicák a barátaink!

Győződjünk meg róla, hogy van-e rajtunk rontás!

Azonnal és ingyen megtudhatjuk, hogy van-e rajtunk rontás. Ha igen, úgy érdemes megszabadulni tőle mielőbb. A legjobb, ha ezt nem bízzuk egy idegenre, hanem saját energiáink megtisztítása által vesszük le magunkról. Aki szeretné megvizsgálni egy számmisztikai módszer segítségével, hogy van-e rajta rontás, az kattintson ide, a rontásvizsgálat eredménye azonnal megérkezik és ingyenes!

www.rontaslevetel.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 15641 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x