Ne hagyd ki az év utolsó tízmilliószoros napját!
Címlap / Ezotéria / Ne hagyd ki az év utolsó tízmilliószoros napját!

Ne hagyd ki az év utolsó tízmilliószoros napját!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-29

2021-ben november 27-én van az év utolsó tízmilliószoros napja. Ekkorra tehető a Lha Bab Due-chen, azaz Buddha mennybe emelkedésének napja is. A tibetiek úgy vélik, ezen az ünnepnapon minden gondolat tízmilliószoros erővel hat.  

Néhány tipp ahhoz, hogy kihozd a maximumot ebből a napból:

Ezen a napon gondolj jó érzéssel kitűzött céljaidra és álmaidra! Ez egy tökéletes nap, hogy tudatosítsd magadban vágyaidat, tehát vizualizáld azokat a dolgokat, amiket el szeretnél érni! Terveidre gondolj úgy, mintha már teljesültek volna.

Ezen a napon engedd el a rossz, nyomasztó érzéseket. Tégy egy próbát, hogy milyen az, amikor egy teljes napra dobozba zárod mindazt, ami zavar, bánt, problémát okoz. Így megtapasztalhatod e nap különleges energiáját. A megpróbáltatásokra ma gondolj úgy, mint nagyszerű kihívásokra, amiket ha jól teljesítesz, egy szintet ugrasz fejlődésedben. De a legjobb, ha elengeded mindazt, ami nyomaszt. Ez a nap egy lehetőség arra, hogy elengedd a negatív dolgokat ezzel is elősegítve azt, hogy helyébe pozitív dolgok áramoljanak.


  
Ezen a napon figyelj oda magadra és tégy rezgésszinted megemeléséért! Egyél nyers zöldségeket, gyümölcsöket, olajos magvakat. Ezek az ételek nyersen fogyasztva a legmagasabb rezgésszámmal rendelkeznek. Különösen a nyers zöldségnek (például friss csírának) igen magas a rezgésszintje, emellett lúgosítja szervezetünket.

Tízmilliószors nap? Meditálj!

A meditáció nagyszerű módja a rezgésszint emelésre! Az sem gond, ha nem vagy gyakorlott meditáló. Egy lágy zene, lehunyt szemek, kényelmes testhelyzet elegendő. Figyelmedet a külvilágról irányítsd át testedre. Próbáld meg tökéletesen ellazítani magad fejed búbjától egészen a lábujjhegyedig. Eközben tudatoddal kövesd le a levegő útját miközben belélegzed és kifújod a levegőt. Meditatív állapotban képzelj el egy helyet, ahol tökéletes nyugalom vesz körül téged. Ebben a relaxált állapotban céljaidat is elképzelheted, ami tovább segít elérésükben.

A mai napon tégy is azért, amit el akarsz érni!

Amit korábban halogattál, amellé ma ülj le és tégy feléje néhány lépést, hogy megvalósulhasson. Ha fejben már elképzelted mindazt, amit el szeretnél érni, akkor ezen a napon írd is le egy papírra. Szedd össze, hogy milyen intézkedésekre van szükség ahhoz, hogy a megvalósulásának útjára lépj.

Szeress! 

Ezen a napon tudatosítsd, éld meg mélyről jövő szeretetedet családod, rokonaid, barátaid, ismerőseid felé! A legnagyobb rezgésszintemelő a szeretet. Ezt a kört akár ki is szélesítheted. Állj meg egy pillanatra és gondolj szeretettel a világra, ami körülvesz és átölel téged.

Ezen a különleges teremtő napon tégy jót másokkal. Segíts a szatyrokat cipelő néninek, menj el egy menhelyre és sétáltasd meg az egyik kutyust. Amellett, hogy szívet melengető érzés másoknak segíteni, ezen a napon tízmilliószoros erővel hat vissza rád.

A jövő év (2022) fontosabb teremtő napjai:

Március 18. péntek
Június 14. kedd
Augusztus 1. hétfő
November 15. kedd
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 35537 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x