NAGYPÉNZ 2017 a pénzügyi rendezések éve
Címlap / Ezotéria / NAGYPÉNZ 2017 a pénzügyi rendezések éve

NAGYPÉNZ 2017 a pénzügyi rendezések éve

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

Az évre egyetlen, átfogó tanítást adó lapot kértem, és a hetedik keverés után, a pakli tetején lévő lapot választottam. Íme, a NAGYPÉNZ. 

Ellentmondásos lap ez. Először mindenki örül neki, hiszen a nagy pénz jó! Bőség van, boldogság van, költhetünk! Vagy mégsem ennyire örömteli a helyzet?

Kettős üzenet: A rendezett pénzügyek bőséget fialnak, a pénzügyi káosz azonban még nagyobb zavart szül!

A kártyán – bár a kincsesláda tele van – hatalmas zűrzavart látunk. Mindenütt kincs hever. Nem is látjuk, mennyi az egész. A legtöbbünk élete épp ilyen. Mennyi sok kincsünk van, s néha milyen rendezetlen formában! Ahhoz, hogy a kincseinket a legjobban használhassuk – legyenek azok belső, lelki kincsek, vagy földi javak – először rendet kell tennünk.

Tedd:
  • add el, ami már nem kell
  • ajándékozz, ha teheted
  • használd fel javaidat, hogy hozamuk legyen
  • add bérbe amit tudsz

Ne tedd:
  • ne vegyél felesleges holmit
  • ne gyűjtögess, hogy „ez még jó lesz”
  • ne álljon a pénzed parlagon
  • ne fukarkodj a tárgyaiddal


Ha eddig nem mertünk pénzt kölcsönözni a banktól, most tehetjük, azonban tilos azt fogyasztási cikkre költeni, csak befektetési célra használjuk fel, ami többet hoz, mint visz!

A Pénz Nap-energia. Hiánya fagyaszt, ám ha túl sok van belőle, felperzsel és éget. Ilyen a pénz is.

Sok hiedelmünk kapcsolódik a pénzhez. Ezeket idén érdemes összeírni. Sokszor családi mondások gátolják, vagy segítik pénzügyi boldogulásunkat. Ismerjük fel az ártó mondatokat és alapos átgondolás után bátran mondjuk ki: ez a mondás káros, hazug!

Gyakorlat: Divat most a színező – az illusztrációban látható kártyalapot színezzük ki, egyfajta pénz-meditációként, megélve és megértve az olvasottakat. Figyeljük magunkat, hogy hat ránk a pénz ereje! Írjuk le megfigyeléseinket.

Tanács: Írjunk 2017-re saját bőség mantrát, amit gyakran mondogatunk, sőt a pénztárcánkban hordhatunk. (Példa: Bőséget teremtek, tárcámban több van, mint ami a napi szükségleteimre elég)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 44814 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x