Az Istennők üzenete 2017-re - jelzés, jóslat, jövendölés...
Címlap / Ezotéria / Az Istennők üzenete 2017-re - jelzés, jóslat, jövendölés

Az Istennők üzenete 2017-re - jelzés, jóslat, jövendölés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-20

A kártya, amit nők használnak, amiből a nőknek szóló üzenetet olvashatjuk ki. Most a Harmonet olvasóinak kértünk egy fontos jelzést 2017-re! Lássuk, mit mutatott az Istennő-inga!  

 A különleges, ezüst láncon függő rózsakvarcból készült istennő-inga ennek a kártyacsomagnak a szolgálója nálam, bár néha előveszem egy-egy fontos sorskérdésben is. 

Most a HarmoNet olvasói számára kértem olyan útmutatást, ami olvasóink többségének épülését szolgálja. Az inga azonnal megállt a sor hetedik lapja felett. Előbb körözni, majd egyértelműen a lapszélek irányában lengeni kezdett, jelezve, hogy megtaláltuk a megfelelőt. 

Az Istennő, aki most üzen nekünk nem más, mint Esztergom névadója, a Duna istennője, az ég és Föld királynője: ISTAR 
Boldogasszony jóskártya - rózsakvarc istennő inga

Az Ősi Babilon legnagyobb istennője volt - gondolj csak az impozáns méretű, csodaszép Istar kapura, amit neki szenteltek. A Sumérok Inannának ismerték őt, ső a szíkták róla nevezték el a Dunát Isternek, és a partján található ősi várost Istergamnak, vagyis mai nevén Esztergomnak. 

Istar saját jogán uralkodik, nincs szüksége egy férfi társra, így megoszlanak a vélemények arról, hogy az "egyisten" egyik neve -e csupán, vagy tényleg Istennő. Ha utóbbit fogadjuk el, úgy láthatjuk, magában foglalja a leányt, az anyát, az öregasszonyt, vagyis minden női minőséget, ezért a teljes mindenséget uralja. A szerelem, a termékenység és a halál ura.
A hét fátyol tánca Istár tánca. Ő az a mitológiában, aki az ég és a Föld királynőjeként minden díszében és pompájában elindul, hogy az alsó világban érvényt szerezzen akaratának. útja során hét kapunál kell megállnia, ahol végül otthagyja mindenét - minden fátyla lehull - hogy küldetését beteljesíthesse és meghaljon, majd újjászülessen és feltámadjon, egyéválva nővérével, az Alvilág királynőjével, s ezen a módon kettős természetű, valódi nagy hatalmú Istennőként jöjjön vissza a világra. 

Olvasd hangosan a kártya üzenetét: 
 
Istár saját illúzióid fátyla mögött vár rád. A lelkedben ott a vágy arra, hogy valódivá válj, de ehhez be kell járnod saját alászállásodat. Meg kell tisztítanod magadat a tettetéstől, hogy másnak mutasd magad, mint aki valójában vagy! Vesd le a fátylakat, hagy hátra az ékességeket, világnak mutatott álarcaidat. Öleld magadba mindazt, amit magadból eddig rejtegettél. Saját magadban teljessé válva igazi szeretet találsz! 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 29210 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x