Angyalkapu nap van, csakra-kártyával jósoltunk 2017-re
Címlap / Ezotéria / Angyalkapu nap van, csakra-kártyával jósoltunk 2017-re

Angyalkapu nap van, csakra-kártyával jósoltunk 2017-re

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

2017 a számmisztika szerint egyes év, elég egy számjegyig összeadni a számokat. Első hó 11-én, valamint 11.11-én is különleges nap lesz idén, ezért egy különleges kártyacsomaggal jósoltunk - Tori Hartmann csakra kártyáival.  

 Nagyon szeretem ezt a kártyacsomagot, melyet a Bioenergetic kiadó jelentetett meg, és ha ide kattintasz, akkor akár nekd is lehet belőle. A dobozban 7x7 kártyalap van - de ha a képet megnézed, szerintem bele fogsz szeretni te is. 

Mi a csoda az angyalkapu? 

Az angyalkapu, vagy dimenziókapu számmisztikai száma 11:11 - tehát ha ma 11:11 perckor kicsit befelé figyelsz, kérsz, hálát adsz, vagy a céljaidra koncentrálsz, akkor az univerzum erői is segítségedre sietnek. próbáld csak ki! (Ha lemaradtál róla, sem történt semmi ;) - akinek erre szüksége van, az épp idejében értesül róla!) 

Miért három lapot húztam? 
  • Kértem egy lapot az elmúlt esztendőre,
  • Kértem egy lapot, amit az angyalok üzennek és
  • Kértem egy lapot az új, a 2017-es évre.
Egy-egy csakrához - testünk 7 energetikai központjából az egyikhez - is kötődnek ezek a kártyák, amelyeket színekkel is jelöl a kártyacsomag. Ez a kártya szélén a vörös, a narancs és a citromságra szín. (A test alsó három csakrájának a színe, a gyökércsakra, a szex csakra és az erő csakra színei - ráadásul pont emelkedő erőben vannak, ami igen erős jelzés arra, hogy erőnk növekszik, felfelé jön az áradó energiákat jelképező Kundalini kígyó, hogy erejével védelmezzen bennüket.) 

Tori Hartmann - A csakrák bölcsessége


Lelki társ - a kártya, amely segít lezárni a múlt esztendőt 

A kártyán lévő alaknak nyitva van a harmadik szeme, sőt a tenyere közepén is van egy érzékelő szem, de két, a hétköunapi dolgokra nyitott szeme csukva van. Ez a kártyalap azt mutatja, hogy csak a lényegest kell, szabad és lehet észrevenni az elmúlt időszakból. Akinek melletted kellett maradni, itt maradt - akinek el kellett mennie, elment. 

A múlt évben kiderült, hogy mik a vágyaid - most már csak menned kell abba az irányba! A gyökércsakra lapja azt üzeni, most már minden sokkal jobb, mint azt te gondolnád! 

Azt is vedd figyelembe, hogy kiket hagytál magad mögött ebben az évben és kik csatlakoztak melléd. Esetleg előbukkantak-e szereplők a múlt ködéből, akik segíteni léptek melléd. 

01 - 11:11 - az angyalok üzenete a kettes csakrát tölti energiával - Állhatatosság

Azt üzeni ez a kártya, hogy minden törekvésedben, amiért megtettél mindent, előrelépések várhatók. Buddhista mesterek mindig ejtenek egy apró hibát a csodaszép alkotásaikon, mandaláikon, mert tökéletest csak Isten alkothat. Az állhatatosságban is figyelembe kell venned, hogy a felsőbb erők belenyúlnak a sorsodba, de gyengéd tanításaik nem ellened, éppen hogy érted vannak.Ne háborogj, hanem fogadd el azt amit nyújt, mertjobbra fordul minden. Amire nincs már szükséged, azt ott hagytad a múltadban. 


2017 lapja - a Bőség! 

Milyen érdekes - pár nappal ezelőtt a cigánykártyából épp ugyanez a lap bújt elő a 2017-es esztendőre! Ha ide kattintasz el tudod olvasni a cikket a bőség évéről >> 
Most újra ugyanez az energia jelentkezik. Ha valaki hisz a véletlenekben, tudja be annak. Mi inkább azt mondjuk, hogy ennek az erő csakrához kapcsolódó lapnak bizony tényleg ereje van! Az arany a választás hatalmát jelképezi. Vannak bölcs döntések és vannak, amik nem azok, de tudd, hogy az állhatatosság erejével áldozatokat kell hoznod azért, hogy a bőséget elérd. A lap azt is jelenti, hogy mindig van más választásod is. 

Meditáció, amit mondj el, olvass fel hangosan, ha kedvezőek a körülmények - jó, ha 11:11 perckor teszed: 

TEDD: Fogj a bal kezedbe egy pénzérmét, a jobb kezedet pedig tenyérrel felfelé tedd a homokod közepére úgy, ahogy az egyes kártyán látod. Hunyd le a szemed és gondold magadra a csodaszép köpönyeget, ami a döntéseidet jelképezi.

MONDD: Ha ez megvan, nyisd ki a szemed és mondd: A pénz a kezemben azokká a javakká válik, amik a javamat szolgálják. A köpönyeg a hátamról a földre hukki, ha már nincs szükségem külső támogatásra, képes vagyok megtenni mindent, amit kell. Ahogy a levegőt beszívom, megkérem az angyalokat, hogy jöjjenek el hozzám, és ahogy kifújom, már látom is magam előtt a legfontosabb személyeket, feladatokat erre az esztendőre. Hálát adok mindazért, amit iránymutatásként kaptam. 


Majd oszd meg a cikket azokkal, akiknek tiszta szívedből jót kívánsz, hogy mindez az erő megsokszorozódva teljesülhessen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 31858 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x