Horoszkóp előrejelzés a HALAK jegyűeknek 2017-re
Címlap / Ezotéria / Horoszkóp előrejelzés a HALAK jegyűeknek 2017-re

Havasi Patrícia

Horoszkóp előrejelzés a HALAK jegyűeknek 2017-re

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-20

Tapasztalt asztrológusaink megfejtették, hogy az egyes jegyeknek mit hoz a 2017-es év. Az biztos, hogy állatövi jegyünktől függetlenül ebben az évben beteljesülhet majd minden álmunk a magánéletben és a karrierünkben is. Nézzük a Halak jegyűeknek szóló asztrológiai előrejelzést 2017-re! 

"Hogy az életünket jobbá tegyük, az élményeinket kell jobbá tenni."
Csíkszentmihályi Mihály


Halak (február 19. - március 20.)

Nem véletlen érzik majd a Halak, hogy a nehézségek ellenére is lazábban kezelik mindennapi nyűgjeiket és képesek lesznek olyan helyzeteket is megoldani, amit korábban nem tudtak. A 2017. év tulajdonképpen az optimizmus éve is számukra, egyéntől függő, hogy kinek melyik életterületére gyakorol majd pozitív hatást a Nap éve, de a bőség, a jóság meglesz, az biztos!

Szinte egész évben tapasztalhatják majd, hogy ha mernek kockáztatni és ki mernek lépni saját komfortzónáikból, kiteljesedik majd az életük, olyan vágyaik válnak valóra, amiről eddig csak álmodtak. Most érdemes a hosszabb távú, magasabb rendű céljaikra koncentrálni. Előtte persze nem árt, ha számba veszik érzelmi szükségleteiket is, idei év a teremtés és az aratás éve is egyben a Halak számára.

Bővebben a Halak szülöttekről ide kattintva >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 22603 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x