Mire képes a hála?
Címlap / Ezotéria / Mire képes a hála?

Nyiri Helga

Mire képes a hála?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-04

Mire képes a hála energiája? Spirituális körökben sokat halljuk, mondjuk és alkalmazzuk. Nem véletlen, mert a hála az az energia, ami bármit képes elhozni az életedbe. De hogyan?  

Egy terapeuta akkor lehet hiteles, ha ő önmagán is folyamatosan dolgozik, ha egyensúlyban van és valóban azt az életet éli, amire vágyott. Ezzel sokan vagyunk így. Segítőként vagyunk jelen és közben az élet nevű kalandokkal teli játékban részesülünk mi is ugyanúgy a lehetőségekből.

Ebben a pillanatban azt mondhatom, hogy minden rendben van a világomban, így van minőségi időm a részletekbe merülni és azon dolgozni, ami éppen eljön hozzám.

Szerencsés embernek mondhatom magam, mert gyermekkorom óta ismerem a hála fogalmát. Autodidakta módon használtam sokáig, vagyis tudtam mindig köszönetet mondani. Megfigyeltem hamar, hogy van különbség a között, amikor a társadalmi elvárásoknak megfelelően illedelmességből, figyelmességből, rutinból, automatizmusból akartam hálás lenni. És a között, amikor el sem hittem, hogy velem megtörténhet az, ami éppen akkor nagydolognak számított.

Egy idő után rutinná lett nálam és beépült a terápiákba is, hogy megmutatom azoknak, akiknek ez hiányzik a rendszerükből. Nem nagy dolgokra kell gondolni, csak mondjuk egy hónapon keresztül hálanaplót írni.

Minden este papírra vetni legalább 5 dolgot, aztán mondjuk 10 dolgot, amiért köszönetet tudsz mondani. Leírni, majd amikor elolvasod magadban, mindegyik után kimondani: köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Hihetetlen ereje van. Lehet érezni, mikor gépies a köszönet és mikor jön szívből. Óriási ereje van.
 

Sok magyarázat van rá, miért működik azoknál az embereknél a teremtés jobban, akik hálásak, mint akik kevésbé vagy soha.

Nekem ez tetszik a legjobban: „A hatáshoz mindig tartozik egy ellentétes irányú és egyenlő mértékű ellenhatás.” – ez Newton törvénye.

Vagyis ha a hála fogalma köré akarjuk ezt tenni, akkor ez azt jelenti: valahányszor hálát adunk, ellenhatásként mindig kapunk. Minél hálásabbak vagyunk, annál többet kapunk. Minél őszintébb, mélyebb a hála a szívünkben, annál nagyobb az, amit cserébe ellenhatásként kapunk.

Ha valakinek nehéz alkalmazni a köszönet kifejezését, természetesen meg kell nézni, miért? Mondom sokszor, hogy a fizikai síkon megvalósult eseményeket mi teremtjük, a tudatos énünkkel és a tudattalanban futó hitrendszerekkel és programokkal. Szóval, ha blokk van ezen a területen, akkor thetában kidolgozzuk.

Megnézzük honnan jön? Mi az, ami megakadályoz Téged abban, hogy éld a hálát nap mint nap.

Az ember hajlamos arra, hogy sebeket őrzi, hogy a negatív energiához kapcsolódik szívesebben. De ez mind változtatható, mert minden nap van számtalan olyan csodás dolog, amiért érdemes lehet hálásnak lenni.

Nem véletlen a hálaadás ünnepe, nem véletlen, hogy vannak olyan országok, ahol áldoznak a hálaért minden nap. Ahol a hála mindennapos, ott sokkal kevesebb a betegség, nincs depresszió, szorongás, hanem örömteliség van, egyensúly, bőség kívül és belül.

A hála gazdaggá tesz, és ne feltétlen materiális értelemben akarj gazdag lenni! De tény az is, hogy akik hálásak, azoknak könnyebben adatik.

Tegyél egy próbát! Kezd el ma, és vezess hálanaplót!
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 13199 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x