Mese, varázslat vagy valóság - nagyító alatt a kézrátétellel...
Címlap / Ezotéria / Mese, varázslat vagy valóság - nagyító alatt a kézrátétellel gyógyítás

Mese, varázslat vagy valóság - nagyító alatt a kézrátétellel gyógyítás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

KEZelés - ugye furán hangzik? Pedig még az akadémikus orvoslás is így hívja azt, amikor a beteget megérintve gyógyítanak. Az érintésnek szerepe van minden ember életében. Gondolj csak egy gyengéd vagy egy durva érintésre. Az érintés gyógyíthat, ha megtanulod a módját. Vajon van olyan rész benne, ami csak mese?  

Bármennyire is misztikusnak tűnhet sokaknak a kézrátételes gyógyítás, van pár olyan hatása, melyet bárki megtapasztalhat, ha nyitott rá. Nem varázslás, hanem fizikai kísérletekkel bizonyított, általad is kipróbálható gyakorlati tény. A kézrátételes gyógyítás során valami érdemi, érezhető dolog történik. Még akkor is, ha azt a klasszikus értelemben vett tudomány nem is feltétlen tudja értelmezni.

Sokan láttunk már vicces adást a tévében, amikor a telejós távenergiákat küldött. Nevetünk a viccen, amiben a kókler kézrátétellel mellnagyobbítást vállalt – pénzvisszafizetési garanciát ígérve. De vajon tényleg csak vásári mutatvány az ilyen fajta energetikai kezelés? Járjunk utána, hogy is zajlik ez, és egyáltalán mire való!

Mit érzel, ha kézrátétellel gyógyítanak? 
 
Amit szinte biztosan érzékelünk: A kezek melegségét, a gyógyító kéz alatt érződő hőt. Sokan a bőrük alatt is érzik a melegséget, amit speciális, hő-térképet kirajzoló felvételeken meg is lehet figyelni, akár a kezektől távolabb is. A gyógyító keze körül a hőmérséklet jelentősen megnőhet, akár 42 fok fölötti is lehet. (Mintha erős láza lenne, de nincsen!) 
 
Az érzékenyebb emberek nem csak melegséget éreznek a kézrátételes gyógyítás közben, hanem bizsergést is, mely a testük más területére is szétterjed. Hasonlóan ahhoz, mint amit egy zsibbadt terület érzete, vagy egy izomgörcs fájdalma kapcsán megtapasztalunk. 


Fizikai gyógyulás
A kezelések után fizikai jellegű változások indulnak el, ha a test energia csatornáin áramlanak ezek a gyógyító erők. Hogy pontosan milyen változások? 
  • Feloldja például az izomgörcsöket, csökkentve a fájdalmat. 
  • Csökkenhet például a fogfájás
  • Elmúlhat a fejfájás 
  • Kilazulhat a stressz
  • Csökkenhet a menstruációs görcs 
  • Ennek révén betegségek gyógyulása is bekövetkezhet, ezért is nevezik a     kézrátételes gyógyítást „gyógyító érintésnek” (van ilyen nevű technika).
Mi az, ami biztosan NEM fog megtörténni?
Természetesen nem valószínű, hogy kézrátétel révén kinő a korábban levágott kisujjunk, s az sem valószínű, hogy egy csapásra meg tudjuk vele gyógyítani a rákos ismerősünket. De alapvetően nincs is kizárva. Ha ilyenre vállalkozunk, annak sok munka, kitartás és nem kevés időre lehet az ára. S e mellet azt sose felejtsük le, hogy a kézrátételes gyógyítás nem helyettesítheti a nyugati orvoslás eszközeit: 
  • Egy vakbélgyulladás operációját elhalasztani az életet veszélyeztető gondolat. 
  • Egy intenzív vesegörcs feloldása kapcsán nem bevenni a fájdalomcsillapítót mazochizmus.  
  • A pirula bevételéről valakit lebeszélni pedig szadizmus. 
Őrizzük meg a józan ítélőképességünket!

Használd bölcsen és megváltozol
A kézrátételes gyógyítás életünk alapvető mozgatórugóira, az érzéseinkre hat. Ha képesek vagyunk az érzéseinket átformálni, akkor az életünk is megváltozhat. 
Ennek oka, hogy a bennünk megnyilvánuló energiák alapvetően az érzéseinkre hatnak, s ha az érzéseink minősége változik, akkor minden más is átalakulhat.
A kézrátételes gyógyítás, az energetikai változások előidézése egyfelől egy adottság – amivel sokan rendelkeznek, még ha nem is tudnak róla. Másfelől tanulható, felébreszthető tudás is, ami ott lakik bennünk. 
 
Ahhoz, hogy a kézrátételről és a hozzá kapcsolódó energetikai távgyógyításról legyen egy megalapozott véleményed, ahhoz érdemes nem egy technikát megtapasztalni.

  

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 16103 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x