Melyik álomfogó vonzza be az álmaidat? Válassz?
Címlap / Ezotéria / Melyik álomfogó vonzza be az álmaidat? Válassz?

Melyik álomfogó vonzza be az álmaidat? Válassz?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

8 álomfogó - mind valódi festmény, Dukai K. Szilvi festőművész alkotásai, és mind megszemélyesít egy-egy álmot. Vajon melyik a tiéd? Válaszd ki az álomfogót, amelyik legjobban tetszik, írd hozzászólásba a számát, olvasd el a leírást, ha tetszett, oszd meg!  

Az álomcsapda, vagy álomfogó pókhálót imitáló szerkezetében fennakadnak a rémálmok, a jók pedig a középső lyukon át szabadon közlekedhetnek, a lelógó tollakon egyenesen az álmodó fejébe áramolva. Az indiánok hisznek benne, hogy az álomfogó kiszűri a rossz álmokat:

„A jó álmok átjutnak a nyíláson, a rossz álmok viszont csapdába esnek a hálóban, s elvesznek a hajnal fényében.” 


Ha az álomfogók mágikus indián hagyományáról olvasnál, kattints ide >> Ezeket a festményeket az ősi az indián hagyomány ihlette, és érdemes hálószobánkban a fejünk felett tartani akár egy ilyen festményt, vagy egy igazi álomcsapdát, esetleg mindkettőt, attól függően, hogy milyen a szoba hangulata. (Akár ezek a festmények is megvásárolhatók, viszont mindegyikből egyetlen példány van, tehát csak azt tudod megvenni, amelyik még elérhető a művésznő oldalán.) A festményeket Dukai K. Szilvi festőművész engedélyével tettük közzé. 

Ha választottál, akkor nézzük a jelentéseket! 
 1. Holdasszony szendergése 


  Álomhozó jelentése: A nőiség,  befogadó, a lágy, a nedves energia, csupa érzelem, csupa finomság, csupa változékony titok. Ez az álomfogó átengedi a nőket, nőiséget, lelki dolgokat segítő álmokat. Ha a nőiség a témád, akkor ez a tiéd! Analóg a Rák jegyével. 

  Áloműző jelentése: Ez az álomfogó elkap minden olyan rossz álmot, ami döntéseket vár tőled, amiben stresszelned kellene valamilyen munkahelyi, vagy pénzügyi baj ellen. 

  Szendergő tipp, ha bevonzanád: Holdkő nyaklánc dísz, amit éjszakára sem vetsz le, vagy egy holdkő az ágyad fölé akasztott álomfogóra. 

   
 2. Pillangók álma

   Álomhozó jelentése: A változás jótékony erőit engedi át ez az álomcsapda. Minden olyasmit, ami a javadat szolgálja. Jós-álmokat, téged segítő, személyiségedet építő, változatos álom-meséket. A lap az Ikrek jegyével analóg

  Áloműző jelentése: Minden olyasmit elkap ez az álomfogó, amitől félsz, ami hátráltatja fejlődésedet. Ha vannak rémálmaid, ez biztosan elkapja őket.

  Szendergő tipp, ha bevonzanád: Elalvás előtt egy fél pohár víz, közben gondolj életed nagy kérdésére, majd felébredéskor a víz második fel. Mint az Agykontrollban a "Pohár víz technika" 
   
 3. Csillagok közt szunyókáló csikó


   Álomhozó jelentése: Zabolátlan lényedet a csillagok közé repíti, és ott minden sikeredet és nagy vágyadat valóra is váltja. Pont úgy, ahogy a mesében a táltos, pont olyan sebesen száll ez az álom, mint a gondolat. Analóg a Nyilas jegyével

  Áloműző jelentése: Amiktől félsz, amik visszatartanak a célod elérésétől, azok az álmok fennakadnak ezen a hálón.

  Szendergő tipp, ha bevonzanád: Soha ne feküdj le éhesen, se túl jóllakottan! 

   
 4. Öreg harcos pihenője


  Álomhozó jelenése: Ez az álomfogó átengedi a feldolgozó álmokat. Azokat, amik eddigi életed nehézségeit mutatják meg, de ugyanakkor segítenek is feldolgozni azokat az élményeket, amik nyomták a szívedet. A feldolgozó álom jótékony. A Bak jegyével anlóg. 

  Áloműző jelentése: Minden olyan álom fennakad rajta, ami csak felzaklatna a régmúltból. Nem tartja ugyan távol tőled, hogy halottaiddal álmodj, de ha ők jelennek meg álmodban, üzenetük feloldó és jelentőségteljes lehet, nem pedig nyomasztó és nehéz.

  Szendergő tipp, ha bevonzanád: Ha nehezebben alszol el, egy valeriána gyógynövény kapszula segíthet rajtad. 

   
 5. Bölényekkel alvó ifjú 


   Álomhozó jelentés: Ezen a csodaszép álomcsapdán fennakadnak azok az álmok, amik a békés megoldásokat segítik elő. A természet csodáival álmodhatsz, vagy éppen a belső békédet találod meg, ha ez az álomcsapda a tiéd. Azt jelzi, hogy jól vagy és jókat is álmodsz. 

  Áloműző jelentés: Ez az álomcsapda megfogja azokat az álmokat, amelyek egészségedet rombolnák, vagy melyek felzaklatnának. 

  Szendergő tipp, ha bevonzanád: Elalváskor pontosan 5 csepp tiszta levendula olajat cseppents a párnádra.

   
 6. Tüzeset álmodó szeretők
   Álomhozó jelentés: A forró, tüzes álmokat engedi át ez az álomfogó. Olyan gondolatokat, melyek meggyújtják és ébren tartják a szerelem tüzét, amelyek vonzóvá, a másik nem számára ellenállhatatlanná tesznek, amelytől igazán bombázónak érezheted magad. Az erotikus álmokat vonzza. 

  Áloműző jelentés: Azokat az álmokat tartja távol, melyek nem állnak harmóniában a nemiségeddel, vagy amelyektől rosszul éreznéd magad csábító lényként.

  Szendergő tipp, ha bevonzanád: Egy kis pohár vörösbor elalvás előtt jót tehet. 
   
 7. Boldogan bóbiskoló baba


   Álomhozó jelentése: Az álomtalan, nagyon nyugodt, friss ébredést biztosító éjszakák csapdája. Álmodsz ugyan ilyenkor is, de ébredéskor nem emlékszel majd vissza rá, csak arra, hogy kipihenten ébredsz fel. 

  Áloműző jelentése: A rémálmokat - igen, azokat a klasszikus, tudatalattiból támadó, ronda, izzadós rémálmokat - tartja távol. 

  Szendergő tipp, ha bevonzanád: Egy pohárka mézes tej elalvás előtt segít! 
   
 8. Hálával háló háló 


  Álomhozó jelentése: A megbocsátás és a hála álmait engedi át ez a csodaszép álomfogó. Varázslatos képekben ad megkönnyebbülést minden álom, amit ez kül hozzád. 

  Áloműző jelentése: Megfogja azokat az álmokat, amelyekben harag, kétségbeeés, vagy ellenségek szerepelnek. 

  Szendergő tipp, ha bevonzanád: Alvás előtt mondd el magadban: megbocsátok mindenkinek, akinek meg tudok, akinek meg kell, akinek meg lehet bocsátani. 


 Ha úgy érzed, hogy bármelyik álomcsapda kifejezi azt, ami most benned lakik, akkor keresd fel a festőművészt és vásárold meg a képet (amíg még megvan, hiszen minden festmény egyedi) vagy rendelj egy sajátot.

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket, hogy mások álmait is valóra válthasd, de előtte írd be hozzászólásodba, melyik álomfogó volt a tiéd! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 50142 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x