Emeld az energiád ősi szimbólumokkal!
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Emeld az energiád ősi szimbólumokkal!

Emeld az energiád ősi szimbólumokkal!

Forrás: Lisartfolk
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-31

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy világ, ahol az emberek részei voltak a környezetnek, és a környezet része volt az embereknek. Ebben az ősi világban nagy szerepe volt a világmindenség tiszteletének. Házukat, otthonaikat annak az elvnek a mentén rendezték el, hogy az kicsiben is ugyanazt a végtelen erőt és energiát tükrözze, ami nagyban is áthatja az életet.  


Rendezvénynaptár
A motívumok és díszítőelemek, a szépség és harmónia megteremtése mellet, védelmet is adtak. Bizonyos geometriai formáknak és szakrális szimbólumoknak egyedi erejük van, amit bár csak egy mélyebb szinten érzékelünk, mégis folyamatosan jelen van. Hatást fejtenek ki a térre, és az abban tartózkodó személyekre. 
 
Ezeket az ősi erőket tudjuk a LisArtFolk egyedi mintáival ismét visszajuttatni a mai hétköznapokba, többféle használati tárgyon és lakásdekoráción keresztül. 
Nemcsak szép, de hasznos kis csodákat csempészve ezáltal azoknak az életébe, akik ezeket a szimbólumokat magukon viselik, illetve környezetük rezgését emelik vele.

 
Életünk folyamatosan változik, a hatások csiszolják lelkünket, és ha helyesen dolgozzuk fel az eseményeket, sorsunk jó irányt vehet.  Ha a külvilág, a környezetünk, amiben élünk, nem követi a belsőnk változását, nehezebb lesz megtartani az elért eredményeket. Illetve viszont, ha a környezetünk harmóniát sugároz, könnyebben megyünk bele mi is a változásba, késztetést érzünk a letisztultságra, lelki dolgaink rendbetételére.
 
Nézzük milyen energiákban erősítenek minket a különböző minták:
 
RózsaA középkori eredetű minták egyike. A napot jeleníti meg, a kiteljesedést, a termékenységet. Beteljesedett szerelmet is jelölhet, illetve a világegyetem rétegeit. 
Rozetta Kör alakú forma , a mandalák népi változata. Az alapja általában hatszögű, de lehet 8, 10, 12 szögű is. Ezek a díszek a kozmikus világ szimbólumai, megjelenítik a napot, és gyógyító erőt is tulajdonítottak neki. A Kör a teljességet és a ciklikusságot jelöli. Erős védelmi szimbólum.
 
TulipánA népi művészetünk leggyakrabban alkalmazott és legfontosabb motívuma.  Szirmai hasonlítanak a női testhez, ezért a nőiességet, termékenységet jelképezi, de jelenti még a befogadást is. Gonosz-elhárító szerepe is van, ezért faragták régen kapukra, és hímezték ruhákra is.

Fordított szívvel együtt, a férfi és a nő egységének jelképe. A tulipán az Isten jelképes ábrázolása is volt őseinknél. A liliomnak hasonló a szimbolikája.

 
Szegfű
A férfi megjelenítése a szimbólikában. Szúrósabb keményebb motívum. Az erő, a szívósság, és karakteresebb energiák jelenlétét testesíti meg. 
Indák és különböző levelek  Az indák felfelé irányulnak a motívumokban, ez az élet folytonosságát, a lélek felemelkedését, a léleknek a halál után az istenhez vezető útját jelképezi. 

 
Te melyiket hordanád vagy vennéd meg a barátnődnek? Írd be hozzászólásba! 
 
[ 7633 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x