Mi vár a Lóra 2017-ben?
Címlap / Ezotéria / Mi vár a Lóra 2017-ben?

Mi vár a Lóra 2017-ben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-12

A Kakas évében számodra is felragyog az ég, sok-sok kellemes eseményt tartogatnak az elkövetkező hónapok. Ezek többségében az emberi kapcsolataid pörgetik fel, ami amúgy sem mondható sivárnak. 

Ló év szülöttje 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

A kínai asztrológia szerint az idei Kakas év az románc virág csillag, amely alapvetően segíti a kapcsolatépítést, mind a baráti, mind az üzleti és természetesen a szerelemi típusúakat is. Támogatásával megismerhetsz új embereket, akik segítenek szakmai karriered fejlődésében, avagy számtalan kellemes társasági esemény részese lehetsz általuk. Ha szolgáltatóiparban tevékenykedsz, olyanban mely többségében a szimpátiára épül, bátran számíthatsz kedvező körülményekre. A Kakas évében a merőben új irányok dominálnak majd, ezért nyílj meg az ismeretlenre, legyen ez akár ember, ország vagy lehetőség!

Ingyenes kínai horoszkóp kalkulátor >>>


Ló hónap szülöttje – Június 5. – Július 6.

Főként, ha vállalkozóként dolgozol vagy az üzleti életben tevékenykedsz, akkor fogod érezni hatását az év kedvező hatását anyagi szempontból is. Ehhez persze kell az is, hogy megmozdulj a lehetőségekért, főként, ha YANG TŰZ vagy YANG FÉM napon születtél, úgy nem árt ha egy kicsit jobban odateszed magad, hiszen a konkurenciád is igen aktív lesz a következő hónapokban. A hibázásaid fenyegetik jelenlegi státuszod, légy fokozottan figyelmes, illetve az sem mindegy, hogy kinek szavazol bizalmat az idén, ne légy vak vagy elfogult!
Amennyiben alkalmazotti státuszban vagy szintúgy jó hatásokra számíthatsz, lehet, ez nem szakmai előrelépés, hanem csak annyi, hogy mindenkivel nagyon jól kijössz, a munka nem csak kötelesség lesz, hanem részben kellemes időtöltés is. A kollégáiddal sok vidám pillanat és esemény részese lehetsz akár a munkahely jóvoltából, avagy munkaidőn kívüli összejövetelek okán.

Ló nap szülöttje

Ha Ló napján születtél és jelenleg nincs senki olyan az életedben, akit a szerelmednek szólíthatnál, úgy az a jó hírem, ebben az esztendőben több potenciális jelentkező is lesz erre a posztra. Idén az erotika erőteljesebb hatást gyakorol a kapcsolataidra, így ne lepődj meg, ha a jelentkezők között számos olyan akad, akit csak a szexuális vágy hajt feléd. Ugyanakkor te is késztetést érezhetsz arra, hogy belesodródj egyéjszakás kapcsolatokba vagy olykor még a bőség zavara is fennállhat.

Ha már párkapcsolatban élsz, akkor is nagyon jól fog jönni a 2017-es energia, hiszen az ellaposodott viszonyt fel tudja rázni, míg a jól működőt teljesebbé tenni. Ellenben lehet, lesznek olyan csábító erők körülötted, melyek arra késztetnek, hogy kikacsingass jelenlegi kapcsolatodból, sok múlik most az önkontrollodon. Pláne, hogy ebből hamar pletykálkodás is kerekedhet, nehéz lesz az ilyen kerülőútjaidat teljes titokban tartani és a végén ez lesz, aminek következtében sérül vagy megszakad a párkapcsolatod.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 17010 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x