Kicsi angyalok sugallata: Barátkozz
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Kicsi angyalok sugallata: Barátkozz

Kicsi angyalok sugallata: Barátkozz

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

Oszd meg az üzenetet, hogy elérjen minél több emberhez! A kicsi angyalok üzenetei szebbé teszik a pillanatokat - olvasd el, mit üzennek, és add tovább a barátoknak!  

 Kicsi angyal kártyáink terveink szerint megjelennek nyomtatásban is. Kérlek, hogy segíts és töltsd ki a kérdőívünket, ha szereted az angyalokat, és szívesen hordanád a kicsi angyalokat a tárcádban, táskádban, vagy tartanád a kezed ügyében a fiókodban >> 
A kicsi angyal üzenete: Barátkozz


Mosolyogj ma több emberre, mint szoktál. Tedd félre a gátlásokat és legyél nyitottabb. Szólj kedvesen azokhoz az idegenekhez, akikkel találkozol. Lehet, hogy új barátot sodor az utadba az élet? 

Az angyalok most óvják a barátságaidat
Ha van barátod, akivel mosolyszünetben vagytok, akkor keresd őt fel és tisztázzátok a félreértéseket. Szeretitek egymást, csak meg kell beszélni mindent! 
A régi, jó barátokat hívd fel, szervezz találkozót, közös vacsorát, batyus bulit, vagy csak egy teázást, hogy feleleveníthesséek a szép pillanatokat.  Engedd, hogy új barátokat is bemutathassanak a körben. Bővítsd ismerőseid körét. Tedd most félre a bizalmatlanságot, nyisd meg a szíved.

A közeli barátokat legalább azzal örvendeztesd meg, hogy elküldöd nekik ezt a cikket és odaírod: Mi vagyunk ezek az angyalok! 


 
 
[ 5243 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x