Kicsi angyalok sugallata: Színezz!
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Kicsi angyalok sugallata: Színezz!

Kicsi angyalok sugallata: Színezz!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-25

Oszd meg az üzenetet, hogy elérjen minél több emberhez! A kicsi angyalok üzenetei szebbé teszik a pillanatokat - olvasd el, mit üzennek, és add tovább a barátoknak!  

Kicsi angyal kártyáink terveink szerint megjelennek nyomtatásban is. 

Kérlek, hogy segíts és töltsd ki a kérdőívünket, ha szereted az angyalokat, és szívesen hordanád a kicsi angyalokat a tárcádban, táskádban, vagy tartanád a kezed ügyében, vagy a fiókodban >>
  A kicsi angyal üzenete: Színezz!


Egyáltalán van színesed! Mi az ami színes körülötted? Egy színes ruhával például átszínezheted a világot magad körül. Egy színes kiegészítő, sál, táska, vagy akár egy mappa, amit magaddal viszel, színtvisz a szürk evilágba 

Az angyalok most színt visznek az életedbe és téged is erre kérnek! 
A színejtől szép és örömteli lesz a világ! Keress ma színes dolgokat, olyasmit, ami eleve ragyogó, élénk, vagy puha pasztell színű, amiben örömed leled. Ha szeretsz színezni, akkor ma hódolj ennek a hobbinak, ha pedig még nem színeztél felnőttként, ideje venni egy színes ceruzát és egy színezőt, és megpróbálni! Remek játék, igazi meditációs gyakorlat. 

A hétszínű szivárvány szívtől szívig ér - és viszi a vidámságot! Ptóbáld ki! 

Add tovább ezt a cikket - megosztással - azoknak az embereknek, akiket szeretnél vidámnak látni! A kicsi angyalka segít, hogy a színesebb hely legyen a világ! 
 


 
 
[ 2511 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x