Kicsi angyalok sugallata: Dalolj!
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Kicsi angyalok sugallata: Dalolj!

Kicsi angyalok sugallata: Dalolj!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-21

Oszd meg az üzenetet, hogy elérjen minél több emberhez! A kicsi angyalok üzenetei szebbé teszik a pillanatokat - olvasd el, mit üzennek, és add tovább a barátoknak! 

 Kicsi angyal kártyáink terveink szerint megjelennek nyomtatásban is. 

Kérlek, hogy segíts és töltsd ki a kérdőívünket, ha szereted az angyalokat, és szívesen hordanád a kicsi angyalokat a tárcádban, táskádban, vagy tartanád a kezed ügyében, vagy a fiókodban >>
   A kicsi angyal üzenete: Dalolj!


Mondd, legalább a zuhany alatt szoktál te dalolni? Magadban? Autóvezetés, vagy biciklizés közben? Ha kirándultok? Tábortűz körül? A templomban? Ugye mennyi lehetőséged van rá, hogy dalra fakadj? Hát tedd meg, mert a daltól jobb kedved lesz. Küldd el nekünk a kedvenc dalodat hozzászólásban, hogy mi is meghallgathassuk!  

Az angyalok most bevesznek a mennyei kórusba 
Azt kérik, hogy dalolj velók, valami szépet, ami a szívig szól. A dalolást szeretik az angyalok. A dal összehozza az embereket. Énekeljetek együtt ma azokkal, akiket szeretsz - akár telefonon is. Vicces élmény - próbáld csak ki! Sőt! Költsd egy dalt te magad is. Micsoda ajándék annak, akit megénekelnek! 

Add tovább ezt a cikket - megosztással - azoknak az embereknek, akikkel szívesen együtt dalolnál! A kicsi angyalka segít, hogy dalos jókedv terjedjen a világban! 
 


 
 
[ 4177 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x