Mi vár a Disznóra 2017-ben?
Címlap / Ezotéria / Mi vár a Disznóra 2017-ben?

Mi vár a Disznóra 2017-ben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Lehetőségekben gazdag hónapok jönnek, ha lesz rájuk szemed és kellő cselekvő erőd, akkor az egyik legsikeresebb évet tudhatod magadénak. Ellenben nem árt az óvatosság és figyelem, melyekkel elkerülheted a baleseteket és az anyagi nehézségeket. 

Disznó év szülöttje 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

A Disznó az ún. utazó állatok közé tartozik a kínai asztrológia tanátása szerint, idén pedig ez kiváltképp aktivizálódik. Ennek hatására új utak nyílnak meg előtted, kreativitásod csúcsra tör, sokat fogsz jönni-menni, utazgatni. Az üzleti életben leginkább akkor lesz fejlődés, ha kilépsz a megszokottságból, nyakadba veszed a világot és felkutatod azokat a partnereket, akik által eredményesebb lehetsz. Sajnos a figyelmetlenség és kapkodás idén nagyobb rizikót jelent, így kiváltképp az utazások során légy óvatos, illetve kerüld a veszélyes sportokat.

Ingyenes kínai horoszkóp kalkulátor >>>



 

Disznó hónap szülöttje – November 7. – December 6.

Az idei év kimondottan kedvez azoknak a partnerkapcsolatoknak, melyeket újonnan kötsz meg, illetve melyeket távoli városokban avagy külföldön fedezel fel. Ha alkalmazottként dolgozol, úgy ez az év hozhat olyan állásajánlatot, megbízatást, mely külföldre szólít. Pozitív hír, hogy lesznek körülötted támogatók, akik egyengetik utadat, hasznos tanácsokkal látnak el, ha arra van szükséged, vagy kihúznak a pácból, ha bajba kerülsz. Amennyiben saját üzleted van, várható befektető, üzletfél, ügyfél, de nem árt, ha meg is mozdulsz, mert őket nem a közvetlen környezetedben fedezed fel, hanem üzleti “hatósugarad” növelése által.

A feladatok maximálisan el tudnak borítani a Kakas évében, ezért nehéz lesz időt és alkalmat találni a pihenésnek és önfejlődésnek. Csak akkor tudod mentális és fizikai egyensúlyodat megtartani, ha meghúzod a határokat a munkában.

Disznó nap szülöttje

Nagy valószínűséggel változást élsz meg az otthonoddal kapcsolatosan, lehet ez felújítás, bővítés, de akár még költözés is, így ha eleve volt ilyen terved, akkor itt az idő a kivitelezésre. Párkapcsolatban élve a társaddal a nyakatokba veszitek a világot, avagy sok kisebb-nagyobb utazásra lesz lehetőségetek. Akkor is esélyes ez, ha még nincs párod, de így nagy eséllyel találkozol valakivel az utazásaid folyamán, aki izgalmat és színt hoz a mindennapjaidba.
Jó, ha nagyobb figyelmet szentelsz családtagjaidnak, mert 2017-ben több törődésre tarthatnak igényt akár betegség, akár problémák miatt, míg te magad is időnként magányosnak érezheted magad, ha nem tudsz elég időt tölteni velük. Az anyagiakra is érdemes lesz nagyobb figyelmet szentelni, pillanatok alatt kerülhetsz pénzzavarba, ha nem ütemezed kiadásaidat.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 10403 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x