Mi vár a Bivalyra 2017-ben?
Címlap / Ezotéria / Mi vár a Bivalyra 2017-ben?

Mi vár a Bivalyra 2017-ben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

A Kakas éve igazán kellemes lehetőségeket tartogat a számodra, te is az egyik kegyeltje leszel ennek az esztendőnek. Mindenekelőtt már most megnyugtatlak, bármi is történik az év folyamán, bármilyen nehézség is sodródik az utadba, aggódnod felesleges, mert mindent meg fogsz ügyesen oldani. Kellően határozott és tudatos leszel, tudod majd mikor, mit kell tenned, lesz benned erő és kitartás a kivitelezéshez is. 

Bivaly év szülöttje 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Ebben az évben alapvetően benned lesz egy bizonytalanság. Ez egyébként a Bivaly jegy szülöttjének nem ismeretlen fogalom, hiszen alapvetően hajlamos erre, legfőképpen az önbizalom terén lehetnek problémáid. Az idei bizonytalanság ugyanakkor inkább a körülményekre vonatkoznak majd, de itt utalnék vissza a fentiekre, azaz nem tudsz igazán nagy bajba kerülni a Kakas évében, hiszen az Univerzum teljes mellszélességgel áll mögötted.

Ingyenes kínai horoszkóp kalkulátor >>>


 
Bivaly hónap szülöttje – Január 5. – Február 3.

Ha Bivaly hónapjában születtél, úgy szakmai szempontból nagyobb lehetőségek előtt állsz, ezért azt javaslom, ne késlekedj, nyúlj utána a kínálkozó dolgoknak. Ha alkalmazottként dolgozol, úgy előrébb tudsz lépni, ha tanulsz, akkor sikeresen lezárod tanulmányaid, ha vállalkozó vagy, akkor növekszik a forgalmad vagy az ügyfélköröd. A hangsúly a fejlődésen van. Sok Bivaly jegy szülöttje vonzódik a művészetekhez, melynek az idei Kakas év kimondottan kedvez. A kreativitásod csúcsra járatódik, így ha művészetekkel kapcsolatos munkád van, a fejlődés ebben is megmutatkozik. Nehézségek esetére az Univerzum gondoskodik megoldásról, lesznek körülötted olyan emberek, akik hasznos tanácsokkal tudnak ellátni, ne restellj hát hozzájuk fordulni! Érdemes lesz szakmailag tovább képezned magad, mert ezzel a magasabb szintű tudással ugyancsak nagyobb esélyed lesz a karrierben való fejlődésre.

Bivaly nap szülöttje

Tartogat némi nehézséget is ugyanakkor a Kakas éve, melyekről nem árt tudnod. Egyrészt, több időt fogsz magad társaságában eltölteni, magányos napok, órák kifejezetten esélyesek, de ezekre szükséged lesz a feltöltődéshez, ráadásul ezek lesznek az alkotói magány időszakai is. Az egészségügyi dolgokat sem szabad hanyagolni a következő hónapokban, ha tavaly volt neked vagy a párodnak problémátok, úgy javaslom, hogy az idén se vegyétek félvállról a kivizsgálásokat. Lehetnek továbbá körülötted olyan emberek, akik szemtől szemben kedvesek veled, de amit a hátad mögött beszélnek vagy tesznek, az már a kevésbé sorolható a jóindulat kategóriájába.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 13297 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x