12 hatékony közérzetjavító módszer auránk és csakráink...
Címlap / Ezotéria / 12 hatékony közérzetjavító módszer auránk és csakráink erősítésére

12 hatékony közérzetjavító módszer auránk és csakráink erősítésére

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-01-29

Ha te jól vagy, de körülötted mindenki le van hangolva, mint egy ócska zongora, akkor előbb-utóbb lehúznak magukhoz. Éppen ezért javíthatod egy megosztással mások közérzetét is, nemcsak a sajátodat!  

A pocsék közérzet ősztől egészen tavaszig jellemző az emberekre, mert nem jutnak elég napfényhez, D vitaminhoz és jó szóhoz. Segíthetsz nem csak magadon, de másokon is, ha elkezdesz pozitív erőteret építeni magad köré, és nem hagyod, hogy elrontsák a kedvedet. 

Van 12 dolog, amitől sokkal, de sokkal boldogabb leszel! 
Olyan ember, akinek jó a közelében lenni, akit szeretnek mások, akivel élmény időt tölteni. Ez a 12 dolog jobbára nem, vagy alig kerül pénzbe. Ha nem is csinálod mind a tizenkettőt rendszersen, válassz négyet, amit beemelsz az életedbe, és jobb lesz minden körülötted! 
Íme a tizenkettes lista: 
 

 1. Tánc - amikor örömmel adunk mozgásos kifejezést a hangulatunknak, az remek és feltötő dolog. Mindegy, hogy "tudunk-e táncolni" - nincs is ilyen, táncolni mindenki tud, legfeljebb nem lesz versenytáncos belőle. Nem fellépésről, hanem a belső érzések táncos kifejezéséről van szó. Ezt nem produkciónak, hanem örömforrásnak érdemes kezelni. 
   
 2. Füstölő, gyertya - sokszor az az egyszerű tény, hogy abban a térben, amiben tartózkodunk, egy kicsike mécses, vagy egy jó minőségű füstölő ég, nagyon sokat számít. Nem véletlen, hogy a vendéglők is előszeretettel gyújtanak gyertyát, mécsest az asztalokon, mert meghittebbé, otthonosabbá, ünnepélyesebbé teszi a beszélgetést, az étkezést a "szeretet tüze". A füstölőnél válasszunk minőséget, mert az olcsó és ócska füstölők károsak lehetnek az egészségünkre! 
   
 3. Aromaterápia - Aromaolajokat használhatunk aromamécsesben, égethetünk aromaterápiás céllal igazi növényeket, vagy eredeti növényi viaszba olvasztott illatanyagokat. Az aromaterápia azonban nemcsak mécsesben hatásos. Válasszunk kiváló minőségű aromákat erre a célra.
  Egy finom, aromás - olajos masszázs, vagy egy pár csepp jól kiválasztott illóolaj nagyon sok nehézséget megold. A fejfájástól kezdve az álmatlanságig egy sor életvezetési gondra kínál gyógyírt. Érdemes lehet utána olvasni >>

 4. Ásványok - Csodaszépek. Ha semmi más hatást nem hiszünk el róluk, csak azt, hogy örömet ad a szemnek, már jobban leszünk tőle! Azonban az ásványokkal foglalatoskodók közt sokan érzkelik, hogy az ásványok rezgése jó hatással van bizonyos lelkiállapotokra. Ezért tudatosan hordanak maguknál zsebben, ékszer formájában vagy talizmánként bizonyos megfelelő ásványokat. 
  Sőt, van olyan, amit soha nem is gondoltál volna az ásványokról >> 
   
 5. Pozitív gondolkodás - talán ez lehetne az első pont, hiszen ez a gondolatok nagytakarítását jelenti, és azt, hogy a világra, mint örömök forrására tekintünk. Nem kell hozzá hurráoptimistának lenni senkinek. Elegendő, ha képessé tesszük magunkat rá, hogy meglássuk a pillanat örömét. Ha ez megy, akkor eleve egy klassz hely lesz ez a bolygó. Tudatosan szelektálhatjuk a bennünket érő hatásokat, és csak azzal azonosulunk, amiért tenni is tudunk. 
  Ha szereted a dolgokat amiknek 12 pontja van, akkor ide kattintva eléred a Pozitív gondolkodás 12 pontját >> 
   
 6. Testmozgás - Jóga? Edzőterem? Egyszerű séta a természetben? Biciklizés? Egy kis labdázás a gyerekkel? 
  Ezek mind olyan kedvtelések, amelyekre érdemes sort keríteni. Növeli a boldogságszintet, az erőnlétet, és a többsége csoportosan végezhető, társaságot kaphatunk általa - de ha mondjuk éppen a tömegből van elegünk, kimehetünk futni az erdőbe, vagy egy magányos kirándulásra is indulhatunk a közeli természetbe, hegyekbe, erdőkbe, vagy csak úgy a Pusztába. 
   
 7. Egészséges táplálkozás - Nagyon fontos, hogy mindenki saját magát figyelve, a számára legjobb táplálkozási formát találja meg. Ezt onnan fogja tudni, hogy a kajától kicsattanóan jó formába kerül, nem lesz levert, nem lesz túl hamar újra éhes, és a kajálástól nem hízik el, nem tapasztal meg függőséget bizonyos ízektől. (Édes, csípős, stb..) Míg ezt el nem értük, a táplálkozásunk nem nevezhető egészségesnek - addig valami van a háttérben ... 
   
 8. Rendszeres kikapcsolódás, stresszoldás 
  Kedvteléseink igen fontosak. Egy hobby, egy kis bütykölés, alkotás, egy kis olvasgatás, vagy éppen ami nekünk kedves tevékenység. Van aki imád tortákat készíteni és díszíti őket, vagy főz, vagy mást alkot ... Ezek a tevékenységek levezetik a stresszt, segítenek jobbá tenni a pillanatokat. De van ennél több is! Ha önmagunkkal, önismeretünkkel foglalatoskodunk. Ha rendszeresen járunk olyan csoportba, ahol feloldást kapnak a korábbi stresszek, traumák, vagy élmények. Kineziológia, családállítás, pszichoterápia, gyónás, auditáció, relaxálás - számos módja lehet ennek, válasszuk a szívünkhöz legközelebb állókat. 
   
 9. Magas energiaszintű lakótér 
  Itt nem a drága bútorokat és a drága fekvést értjük, hanem azt, hogy mindig legyen rend, ne legyenek ócska, lelakott holmik a térben, működjenek a dolgok, a kapcsolók, a lámpák, a berendezések. Ne legyen túl sok tárgyunk, és tudjuk azokat rendben és tisztaságban tartani. Ez még szegénységben is megy, nem kell hozzá gazdagnak lenni, sem kiemelt lakóövezetben lakni. 
   
 10. Napfény, friss levegő, természet, állatok 
  Erről nem is kell sokat beszélni, akinek van kutyusa, cicája, madrákája, rágcsálója, vagy bármiféle házi kedvence odahaza, az tudja, mennyi örömet jelent egy kisállat. Ha minden nap tudunk időt tölteni a friss levegőn, akár csak néhány perc séta formájában, kertészkedhetünk vagy kocoghatunk. Sétáltathatunk kutyát, vagy flangálhatunk egyet csak úgy, az öröm kedvéért!

 11. Ima, meditáció
  Nem kell hozzá hívőnek sem lenni, elég, ha leülünk, és egy kicsit kikapcsolódunk. Ugye milyen jó szó ez a kikapcsolódás? A forrongó, gondolkodó, pörgő elmét lekapcsolni egy kicsi időre. Ennyi és nem több. Kinek-kinek a maga hite szerint! 
   
 12. Zene / éneklés 
  Énekelni - épp úgy, mint táncolni - mindenki tud. És ha hamis? Kit érdekel! Ez nem egy produkció, hanem egy örömforrás. Nem úgy kell rá gondolni, mint egy fellépésre, hanem egyszerűen csinálni kell, és élvezni azt. A zene hallgatása, vagy a zenélés örömből, az ének hallgatása, vagy a dalolókkal együtt éneklés, hatalmas egység-élményt tud adni. Aki ült már be örömzenébe egy csörgővel, vagy két tenyérrel, aki énekelt már csoportban, csak a hangulat kedvéért, az tudja pontosan, mekkora erő van ebben. 

Például ezt a Reiki energiát közvetítő zenét érdemes akár most azonnal meghallgatni - de előbb lájkold és oszd meg ezt a cikket, hogy a környezetedben is tudjanak erről a 12 pontról!
 

 
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 9017 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x