Amit ezoterikus emberként tegyél meg a nőkért
Címlap / Ezotéria / Amit ezoterikus emberként tegyél meg a nőkért

Amit ezoterikus emberként tegyél meg a nőkért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

Antoni Rita, a feminizmus hazai vezéralakja volt a vendégünk élő közvetítésünkben - nézd meg, hogy vélekedett a spirituális áldozathibáztatásról! 

Korábban már sokszor foglalkoztunk a spirtuális áldozathibáztatás témájával, azonban most másik szempontból néztünk rá Nőnapon erre a kérdéskörre. A feminista álláspontot Antoni Rita, a Nőkért egyesület elnöke képviselte, a spirituális nézőpontot pedig Gáspár Kati.Az élő közvetítést megnézheted most itt.  Fontos szavak hangzanak el arról, hogy mi is a feminizmus definíciója, miért fontos a társadalom számára a gender tudomány. A beszégetés során tisztázzuk, hogy a népszerű spirituális nézet, mely szerint a "világ tükör" és "ha te változol, a világ is változik" hogyan és miként szerepelhet egy bántalmazó kapcsolat terminológiájában, és miért káros, miért áldozathibáztató, hogyha ezt kívülről mondjuk a szerepbe kényszerűlt áldozatnak. 
A beszélgetéseinknek a Görbe Bögre kávézó ad otthont! A következő eseményen a homeopátiát vizsgáljuk meg két homeopata orvos olvasatában. Tartsatok velünk, személyesen, vagy az élő közvetítésben. Kattints ide, hogy ne maradj le róla >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4073 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x