Mi kell a boldogsághoz?
Címlap / Ezotéria / Mi kell a boldogsághoz?

Nyiri Helga

Mi kell a boldogsághoz?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Mi kell a boldogsághoz? Először is Te és egy döntés, ami arról szól, hogy a fókuszod nem a negatív eseményeken van, hanem azokon a történéseken, melyek megtanítanak a pillanatban létezni. A jelenlét tudatossága az első igazi lépés a boldog élethez. Mindannyian vágyunk arra, hogy örömteli, boldog életet éljünk. A kérdés számomra az mindig, hogy ha ez így van, akkor mit is teszünk ezért? Illetve kinek, mit jelent a boldogság, a boldog élet? 

Sokszor találkozom azzal az egyéni terápiák során, és én magam is éltem abban a működésben, amikor azt vártam, hogy mások tegyenek boldoggá. Azt hittem, hogy ez csak mással és másokkal érhető el. Ha így működünk, akkor ezzel egy olyan elvárást támasztunk tudatosan vagy tudattalanul a másik felé, amit ő nem biztos, hogy tud vagy akar teljesíteni.
Szóval az első lépés mindenképpen az, hogy megtaláld magadban azt a pontot, azt az egyensúlyt, ami Te vagy.

Ez nem mindig könnyű, de van 3 dolog, ami ezt remekül segíti:
Mikor énekeltél utoljára?
Mikor táncoltál utoljára?
Mikor csendesedtél el utoljára?
 
Ha az indiánok bármilyen problémával a törzs gyógyítójához fordulnak, ezt a 3 kérdést teszi fel. Azt gondolom, hogy a mi rendkívül civilizált és intelligens életünkhöz is a legnagyobb hozzájárulás tud lenni ez a 3 kérdés. Illetve a 3 kérdéshez tartozó cselekvés.

  
Kép forrása: Pixabay
 
Szóval így a tavaszi megújulásban, vigyük be tudatosan a hétköznapjainkba az éneklést, a táncot, és az elcsendesedést. Ezek együtt, tökéletesen megtanítanak Téged jelen lenni. Jelenlét nélkül vagy a múltban vagy, vagy pedig a jövőben. Egyik sem jó, ha itt és most szeretnél boldog lenni.
És rendkívül fontos az is, hogy elengedd a múlt sérelmeit, az ott képződött haragodat, dühödet és nehezteléseidet. Ezek cipelésével semmi esély arra, hogy itt teljes legyél. Azon kívül pedig nagyon fárasztó működés.
 
Van még valami: a félelem. A félelem, ami fogva tud tartani. Állandóan félünk valamitől. Amikor félelmen dolgozom a kliensekkel, és megkérdezem a legnagyobb félelmeiket, akkor általában a magány jön, egyedüllét, és a szegénység, néha betegség, halál. Amikor azt megkérdezem, hogy voltál-e már magányos, vagy szegény, vagy igazán beteg, akkor az esetek 80%-ban a válasz: nem.
Ha képes vagy felismerni, hogy sokszor olyan dolgoktól félsz, amik nem is valósak, nem is voltak azok, akkor könnyebb elengedni a félelmeket.
Ha más félelmét vetted át, ami a DNS információja miatt gyakori, akkor pedig gyönyörűen tudjuk ezeket thetaban oldani. 
 
Szóval akkor boldogságra fel!
 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 7237 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x