Meddig viszed még a kereszted?
Címlap / Ezotéria / Meddig viszed még a kereszted?

Nyiri Helga

Meddig viszed még a kereszted?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-27

Húsvét energiái erősen működnek akkor is, ha gyakorló keresztények vagyunk, és akkor is, ha nem. A kollektív tudatmező ereje olyan erős keresztény közegben, hogy akkor is hatnak ránk, ha mi magunk éppen nem vagyunk vallásosak. Húsvét, Jézus, feltámadás, népszokások… A kereszténység húsvéti ünnepe Jézus feltámadásáról szól.  

Nekem a feltámadás picit mást jelent ma. Nekem azt jelenti, hogy az ember egy életen belül is kaphat tiszta lapot és megújulhat, ugyanabban a testben, ha már elég volt a szenvedésekből. Már nem kell fizikailag is életeket válltanunk ahhoz, hogy meg tudjunk lépni egy-egy fejlődési szakaszt, vagy akár csodaszerűen megfordítsuk a reménytelennek hitt életünket.
Járt nálam egy fiú nem túl rég. A közös munka során megjelent egy kép, ahogy a theta térhez kapcsolódtunk. Vitt egy hatalmas keresztet. A kereszt olyan hatalmas volt, mint egy 10 emeletes ház. Alig bírta, de vitte, cipelte. A háta meggörbült a kereszt súlya alatt, sok fájdalom volt rajta. A beszélgetésünk során sikerült letenni ezt a keresztet, ami nem csak az övé volt, hanem a szüleié és azok családjáé. De a letétel csak részben sikerült, mert szentül hitte, hogy szenvedés nélkül nincs élet. 
 
Sokat időztem utána ennél a képnél és az előkerült érzéseknél. Sokszor kerültem ehhez a ponthoz én is a theta munkáim során.  Szeretünk szenvedni. Ez van.
Talán a Húsvét energetikája is erősíti ezt az élményt, talán csak most lett aktuális ezt tényleg komolyan venni. Komolyan venni a kérdést: meddig szeretnéd még vinni a Te saját keresztedet? 
 
Mert feltámadni csak akkor lehet, ha letetted a súlyos keresztet. És még csak nem is feltámadni hívnálak, hanem egyszerűen megújulni.
Keresztény közegben, térben élünk, ahol a jézusi tanítások szerint neveltek minket, már ha a vallás megjelenhetett a családban. A Biblia adja a vallási alapokat, a Biblia mutat utat nekünk több, mint 2000 éve, itt ebben a térben. Nagyon fontos tudni azt, hogy nem kell gyakorló kereszténynek lenned ahhoz, hogy hatással legyen Rád mindaz, ami zajlik. A DNS könyvtár ugyanis őrzi az őseink lenyomatait, és ha  a Dédi éppen mondjuk hithű katolikus volt, akkor ott van Benned is néhány általa rögzített hitrendszer, program.
 
Vagyis az ember eredendően bűnös. Ez egy nagyon erős energia, de sajnos e  köré szocializálódtunk. Ehhez kapcsolódik szorosan az is, amikor azt érezzük, hogy nem érdemeljük meg a jót, az örömet, a boldogságot. Itt nem. De akkor hol??? Azt is megtanultuk, hogy mindenkinek van saját keresztje… Sokszor még azt is hallottuk, hogy ez a kereszt sosem nagyobb annál, mint amit elbírunk…
 
De ez a kereszt, amit én vittem sokszor volt olyan nagy és nehéz, hogy magam sem értettem, hogy bírom. Én sokat dolgoztam ezen a témán, és újra és újra behozzák a klienseim is.
Amikor nálam aktuális volt, több féle módon oldottam ezt a genetikai csomagot. Egyszer elmentem a Teremtő elé egy meditációban és oda tettem elé. Megköszöntem neki a vele járó leckéket, még a fájdalmakat is, és ott hagytam. Ő pedig mosolygott.
 
Fotó forrása: Pixabay
 
Hiszem azt, hogy le lehet tenni a kereszteket. Akár azért, mert ezt tanították, hogy Jézus már megváltotta a bűneinket, akár azért, mert ez is egy hitrendszer, vagy csupán csak azért, mert elég volt.
A születésünk után rapid gyorsasággal tanulunk meg mindent a világról. Ez a dolgunk, hogy elhiggyük és éljük azokat a tanításokat, melyeket a szüleinktől kaptunk, melyeket a társadalmunk állított fel a különböző rendszerekben, mint óvoda, iskola, munkahely, vallás, barátság, házasság…
De fejlődni jöttünk ide, semmiképp sem szenvedni. Sokan hisszük, köztük voltam én is, hogy csak szenvedés árán fejlődhetünk. Ez egy olyan tudatalatti hitrendszer, ami az emberek nagy százalékánál fut. Nem a tudatos működésedben, mielőtt azt mondanád, hogy ki az a hülye, aki ezt így gondolja?! Sajnos tudatos gondolkodással nézve is élnek így sokan. Lehet azt is választani.

 
Ha azt hiszed, Isten nem szeret Téged, mert nem szenvedéssel éred el, amit szeretnél, hanem lazán, könnyen, akkor ezt is elhitted. Hiszen ez is egy nagy tanítás. Szenvedned kell, mielőtt eljön a várva várt Mennyország…
Nem kell szenvedned, de lehet. Ez a Te választásod.
Ez rajtad áll.
 
Egy biztos: feltámadás nincs, amíg nem engedted el azt az életed, ami beköt Téged a tanult formákba, tanokba, hitrendszerekbe, programokba, tanításokba, amiket mind felvettél és beültettél mélyen, nagyon mélyen a tudatod alá és a tudatodba is…
Amíg ezek futnak, addig Te szenvedsz. Amíg szenvedsz, addig lefelé haladsz egy úton, amin egyre rosszabbul érzed magad. Addig mind ezek a programok fogják teremteni az életedet, az életed eseményeit, fájdalmait és kevés örömeit. Mert a világ csak azt tudja lejátszani, ami Benned van.
A választás a Tiéd: futsz Te is a programokkal magadtól egyre messzebb? Egyre messzebb kerülve attól az isteni létezőtől, aki ideérkezett erre a Földre. Egyre messzebbre az álmaidtól.
Vagy azt mondod: ELÉG!
Megérdemlem a teljes békét, mindazzal együtt, hogy beteljesítem az álmaimat, amiért leszülettem ide.
Kell hozzá bátorság. Kellesz hozzá Te is, aki ezt megengedi magának, elhiszi, hogy megtörténhet vele is, és akarja igazán szívből.
Ez az igazi feltámadás ma itt a Földön! Mert isteni létező vagy Te magad is minden pillanatban. Sosem voltál és nem vagy egyedül. Az isteni szeretet áthat és átölel, és ezt sose feledd!
Nemcsak Húsvétkor lehet lejönni a szenvedések keresztjéről, de itt most ez sokkal könnyebb, mert itt van a húsvéti energia akár keresztény vagy, akár nem.
Csendesedj el hát, és nézd meg magadban a Te kereszt utad véget ért-e már?!


 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 12142 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x