HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-21
Címlap / Ezotéria / Mennyire vagyunk türelmesek? Asztrológiai jegyek és a türelem

Mennyire vagyunk türelmesek? Asztrológiai jegyek és a türelem

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-21

Sok probléma épp akkor oldódik meg, ha semmit nem teszünk érte. A türelem nagy erény, de nem mindenki rendelkezik ezzel. Vajon melyik jegy képes várni, belenyugvóan tűrni a sorsát és kik azok, akik türelmetlenül lázadnak ellene? 

 

Kos
A jegy szülötte vezető, úttörő és irányító szerepre tör. Céljához tűzön, vízen keresztül ragaszkodik. Szervezőképessége kiváló, mindig talál magának elfoglaltságot. Akcióit jellegzetes lobbanékonysággal indítja el, a cselekvésre késztető akadályok leküzdése után azonban teljes mértékben felhagy velük. Nagyon kezdeményező, de nincs türelme a kivitelezéshez, szívesen hagyja ezt másokra. Vállalkozó szellemű és energikus, újító és merész, lelkes és magabiztos, impulzív, de nagyon türelmetlen. Ha nem kap meg mindent azonnal, dühösen reagál.
 
Bika
Leginkább a kitartás jellemzi, célratörő, ehhez kivételes ellenálló képesség párosul, ennek következtében igen nagy erő-feszítésekre képes, s legyőzi a mások számára leküzdhetetlen akadályokat is. Hosszú időn át képes a kemény munkára. Cselekvései során sosem kockáztat. Kényelmes és végtelen türelmes, őt nem lehet sürgetni. Munkában is a kiszámítható biztonságos állást szereti. Nehéz kihozni a béketűréséből, türelme határtalan. Megbízható, melegszívű, türelmes és odaadó, kitartó, céltudatos, higgadt és biztonságot kedvelő. 
 
 
A tizenkét jegyre vonatkozó részletes előrejelzéseket és jellemzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap májusi számában olvashatod.
Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!
  
 
[329]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej
 
 
 
Edi
Edi


éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Sokan mondják, hogy tökéletes autógumi nem létezik. Ezt azért megcáfolnánk, de tény, hogy minden időjárási viszontagsághoz más-más típus való... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x