Szenvedély vagy elme az iránytűd?
Címlap / Ezotéria / Szenvedély vagy elme az iránytűd?

Szenvedély vagy elme az iránytűd?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Ha bízunk a szenvedélyünkben és követjük azt, a siker garantált. Sajnos gyakran az történik, hogy a félelem kerít hatalmába bennünket, mert a szenvedélyünkben bízni valami fura dolog, legalább is bizonytalannak tűnik. Valami ismeretlen. Hányszor mondták neked, hogy jó vagy valamiben és azzal kellene foglalkoznod? Nekem személy szerint azt mondták, hogy jó vagyok a számokban, és könyvelőnek kellene mennem.  

Megtettem. Sok időbe telt, mire észrevettem, hogy nem ez a szívem útja. Mindig valami olyasmit igyekszünk csinálni, ami biztonságot ad nekünk, mert a bizonytalanság félelmet szül. Utána pedig nem értjük, hogy miért vagyunk demotiváltak, vagy miért nem vagyunk boldogok, pedig még pénzt is keresünk.
Miért van az, hogy néhányan sikeresebbek, mint mások? 
 
Talán páran közülük azt csinálják, amit szenvedélyesen szeretnek. Figyeld csak meg, a boldog emberek boldog üzleteket teremtenek, az emberek szeretnek boldog emberekkel üzletet kötni. Amikor boldogok vagyunk, békében vagyunk, mindenki más is az lesz. A szenvedélyes emberek könnyen bevonzzák az ügyfeleket.
 
 

Amikor a szenvedélyed követed, semmi nem megy rosszul, mert a szívedet követed


A szív bölcs és türelmesen vár, hogy felébredj. Amikor azt csinálod, amit szeretsz, a pénz megérkezik. Képzeld el magad, hogy azzal keresel pénzt, amit annyira szeretsz, hogy nem is kérnél érte semmit. Meglátod, amikor azt csinálod, amit szeretsz, az áramlatban vagy. Ez a természetes utad. Jegyezd meg, hogy az áramlatban lenni nem fér össze a gondolkodással.
 
Amikor az áramlatban vagy, nem gondolkozol, csak az inspiráció hajt. Tökéletesen jelen vagy, zéró ponton, ítéletektől, elvárásoktól és előítéletektől mentesen arról, hogy a dolgoknak milyeneknek kellene lenniük. Fordíts figyelmet arra, hogy a pénzes emberek nem a pénzért dolgoznak. Szeretik és élvezik, amit csinálnak. Ezt nem tudják munkának nevezni, és készen állnak megtenni, ami szükséges ahhoz, hogy azt csinálhassák, amit szeretnek. Az áramlatban vannak. Inspirálva vannak.
Amikor megengeded az Istenségnek, hogy vezéreljen, egyensúlyban érzed magad.

 

A siker része: találd meg a csapatot!


Megkapod a tökéletes ötleteket és a tökéletes kapcsolatokat, éppen a megfelelő pillanatban, mert a sikernek része megtalálni a kijelölt csapatot, aki mögötted áll. Vedd észre, hogy nem vagy tökéletes, és nem is kell annak lenned. De egyedi vagy, arra teremtettél, hogy valamit jobban csinálj, mint bárki más.

Fontos tudnod, hogy mások meg olyan dolgokat tudnak megcsinálni, amit te nem, ezért amikor lehetővé teszed, hogy a saját tehetségüket használják, ez a tiédet is javítani fogja.

Engedd meg, hogy még egyszer elmondjam, a feltételek, a kapcsolatok és az ötletek akkor tűnnek fel az életedben, amikor észreveszed, hogy semmit nem tudsz, és elfogadod, hogy Isten tudja, mi van kijelölve és mi a tökéletes a számodra. A szenvedélyed, a lelkesedésed, a hited és az alázatod tartanak az élet áramában. Ez mindenkinek működik. Nem számít, hogy van-e egyetemi diplomád vagy nincs, van-e pénzed vagy nincs. Mindannyian ezzel születünk. Csak emlékeznünk kell.
 

Ismerd meg saját magad!


Fedezd fel a valódi szenvedélyed és kövesd, bárhova is vezessen téged. Amikor észreveszed, hogy alszol és tudatossá válik benned, hogy eddig mit blokkoltál olyan gondolatokkal, mint: “Ott kínt nincs elegendő”, “Ezt nem érdemlem meg” és “Nem vagyok ehhez elég jó”, amikor észreveszed, hogy teremtő vagy, és hogy senki nincs kívül, automatikusan az áramlatban leszel és negatív programozásod okafogyottá válik. Fel fogod fedezni, hogy bár a dolgok “kívül” nem változnak, te jól leszel. Boldog leszel. Szabad leszel és békében fogsz élni.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5605 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x