HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-18
Címlap / Ezotéria / A Nap az Ikrek jegyében áll - Mire számíthatsz?

Havasi Patrícia

A Nap az Ikrek jegyében áll - Mire számíthatsz?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-18

A múlt hónapban elkezdődött nyugodt időszak, tovább folytatódik, mivel a korábban retrogád mozgásba váltott Szaturnusz az Ikrekre még mindig hatással bír, ezt fokozza a Bika jegyében tranzitáló és újra előrehaladó Merkúr is! Türelem, kitartás, precizitás, fókuszáltság!  

 

A Nap az Ikrek jegyében áll, ezzel a zodiákusi kör újabb, azaz a  harmadik  jegyváltásához értünk.

A Nap jegyváltásának köszönhetően felszínre hozza, hogy miként viszonyulsz a konfliktusokhoz, hogyan kezeled az információk tartalmát, hogyan, milyen módon kommunikálsz és gondolkozol.

Az Ikrek jellemzői: Az Ikrek domináns ember  kettős jegy lévén képes mindig a megfelelő arcát  mutatni. Igen szórakoztató vagy, melletted ritkán unatkozni. Kiváló vitapartner vagy, bár sokszor nem alkotsz önálló véleményt, igyekszel semlegesnek maradni, hol az egyik hol a másik mellett szavazol. Érdeklődési köröd is szinte mindenre kiterjed,  kíváncsi természetű vagy viszont épp emiatt lehetsz felszínes, mert minden érdekel és nincs időd, sem kapacitásod a dolgok mélyére ásni. Kiváló beszélgető partner vagy, minden témához hozzá tudsz szólni. Óriási intelligenciával rendelkezel, emellett szárnyaló fantáziával is megáldottak az Égiek. Fantáziád révén adottak a jó gondolatok, ügyelned kell azonban, hogy meg is valósítsd azokat, mielőtt tovább lépnél és új gondolaton törnéd a fejed.

Olvass tovább az Ikrek csillagjegyről ide kattintva >> 

 

A nyári, napos meleg idő beköszöntével a Mars a Rák jegyébe lépett, ezzel az energiáikat a család, az otthon irányába harmonizálja.

Az érzelmeidet mutasd ki, vállald fel mit gondolsz, állj ki magadért, mert különben ha ezt elfojtod,  ingerlékennyé válhatsz.

Május 6-tól a Merkúr újra előre halad, méghozzá a Bika jegyében. Ennek hatására hajlamos lehetsz racionálisan gondolkodni és nyugodtabban viselkedni, olykor megeshet hogy lassabban reagálsz bizonyos dolgokra, de ne sürgesd magad, mindez az alaposság, precizitásod  fejlődése érdekében történik. Végre sikeresen le tudsz zárni olyan dolgokat is, amiket korábban halogattál. Kitartásod, türelmed, fókuszáltságod most vizsgázik, semmi sem állhat ezek fejlődése útjába.
 
Végül egy Ikrekre jellemző tulajdonságról, a kíváncsiságról, szóljon egy idézet:
 

„Mindig egy másik ember szemébe nézz, ha önmagadra vagy kíváncsi.”

Jókai Anna

 
 

 
 
[11937]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x