Gazdagság és a vágyak három szintje
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Gazdagság és a vágyak három szintje

Gazdagság és a vágyak három szintje

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Mindenki szeretne nagyobb bőséget az életébe! Nem feltétlen pénzt: bőség az érzelmi, kapcsolati, spirituális gazdagság is, és akinek több van, az adni is többet tud. A feng shui Gazdagság-területe tükröt mutathat, hogy min változtass. Hogy hogyan? Tíz percben megtudhatod!  

 

Rendezvénynaptár
Halász Alexandra videójában a Feng shui bágua iskolája alapján világos és érthető magyarázattal szolgál arra, hogyan legyen nagyobb bőség az életedben, mik azok az apróságok, amik - ha megteszed őket - sokat számítanak.

Fektesd ezt a Bagua térképet a lakásod /szobád alaprajzára úgy, alaprajzot a bejárat síkjával fordítod magad felé, úgy rakod, mintha éppen be akarnál menni (erre  falsíkra esik a "karrier" terület) így meg tudod határozni, hogy a lakásod mely területein milyen törekvéseket erősíthetsz majd. 
A gazdagság területe a balra szemben lévő életterület. A feng shuiban ezt "saroknak" is mondjuk, de a gazdagság sarok nem csak a lakás sarkát jelenti, hanem azokat a dolgokat amik azon a részen találhatók a lakásban, szobában. A videóban részletes magyarázattal szolgál arra, hogyan használd a feng shui törekvéseit az életed jobbá tételére. 
 
 
 
 
Figyelj arra, hogy ne avatkozz be mások életterületébe! Ha például a gyereked szobája a gazdagság sarok, akkor nem ordíthatod le a fejét, hogy "anyagi pusztulásba sodorsz a kamaszos kuplerájoddal Pistikém"! A saját területeiden rakj rendet, ott nézz körül! Családtagjaid szobáját hagyd meg nekik. 

Ha meghallgattad a videót, meséld el hozzászólásodban, hogy te miket találtál az adott területen. 
 

 
 
[ 3144 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x