HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-07-21
Címlap / Ezotéria / Jön az életöröm, az optimizmus és a fellendülés időszaka!

Havasi Patrícia

Jön az életöröm, az optimizmus és a fellendülés időszaka!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-07-21

A Nap az Oroszlán jegyében áll, ezzel a nyári időszak utolsó jegyváltásához értünk. A Nap jegyváltásának köszönhetően felszínre hozza, hogy miként viszonyulsz az élvezetekhez, az optimizmushoz, a jókedvhez, játékhoz, a szépséghez.  

 

Július 23-án a Nap belép az Oroszlán jegyébe, ezzel az Oroszlánokra egy nagyon kedvező és eseménydús időszak vár, végre beköszönt a Napos időszak számukra!
 
Július 27-én az idei év harmadik, egyben utolsó előtti tízmilliószoros napja lesz. Az ilyen nap kiváló lehetőséget teremt, hogy azt kapd, amit elérni szeretnél az életben. Figyelj szavaidra, tetteidre és gondolataidra, mert minden tízmilliószoros erővel  hat, jó tanács, hogy ezen a napon csak arra gondolj, amit vonzani szeretnél az életedbe.
 
Marcus Aurelius egyik híres mondásával kívánok mindenkinek sok pozitív gondolatot és sikert a céljai eléréséhez és egyben nagyon boldog tízmilliószoros napot 27-re:
“Az, hogy milyen a boldog ember élete, gondolatai milyenségén múlik: így hát ügyelj erre! Ne fogadj be sötét, negatív gondolatokat.” 


 
Az oroszlánok számára a Nyilasban tranzitáló Szaturnusz gyermektémában hozhat új feladatot, lehet ez gyermekáldás is. Óriási energiád lesz majd a nyár utolsó hónapjában, nem nagyon lesz olyan, hogy ne csinálj semmit, és természetesen amit csinálsz majd, abban Te leszel a legjobb. A szerelem is előtérbe kerül ebben a periódusban. Jó időszak ez új partnerkapcsolat kialakítására, házasságkötésre és gyermekáldásra is.  
 
Végül egy Oroszlánra jellemző tulajdonságról, azaz a vidámságról és a boldogságról szóljon egy idézet:
 
"A vidámság nem más, mint lét-érzés. Bármikor ráhangolódhatsz. Nyomd hát meg a "vidámság" gombot, és tartsd lenyomva, bármi is történjen körülötted!"
Rhonda Byrne

 

 
 
[17156]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x