Heti Tarot - Botok Ásza
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot - Botok Ásza

Heti Tarot - Botok Ásza

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-18

A Tarot kártya négy ásza közül a Botok Ásza új távlatok és lehetőségek megnyílását, valamint kibontakozását hozza el nekünk. Kockázatvállalásra hívja fel a figyelmet, de mindezt lelkesedéssel teszi, ami arra mutat rá, hogy merjük bevállalni a minket érintő feladatokat, hiszen nagy jutalom bujkál mögötte.  

Az eheti Tarot előrejelzés úgy tűnik kibontakoztatja a múlt héten jelzett Erő lapját. Egy folyamatban vagyunk benne mindnyájan, ami annyira erős és egyértelmű, hogy még a szeptemberi rúnajóslattal is tökéletes harmóniában cseng össze.  
A Botok Ásza maga a Teremtő keze, ami egy igen erős impulzus a termékenységre, a gyarapodásra és persze az anyagi növekedésre is. Most tehát nyitott szemmel kell lennünk a mindennapjainkban, hiszen egy soha vissza nem térő lehetőség vár ránk, amit nem szabad elszalasztanunk. Erőre is bőven szükségünk lesz, ugyanis ez a lehetőség egy göröngyös út megtételére szólít fel minket, amit bátorság nélkül nem tudunk sikerre vinni. De ha ez megvan bennünk, akkor nincs mitől tartani, hiszen életünk a számunkra legáldásosabb cél felé haladhat.
Ámor tüzes nyila is röpködhet a fejünk felett, de semmi esetre se gondoljuk azt, hogy életre szóló szerelem lobban majd belőle. Sokkal inkább egy munkahelyi flört tetőpontjára vonatkozik, hogy megéljünk egy forró kalandot. Bátran vágjunk is bele, hiszen kiegyensúlyozottá tehet minket, de ne gondoljunk többet erről a kalandról, mint amennyi valójában! Érjük be egy egészséges futó kaland egyszeri és egyedi varázsával!


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 14651 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x