Ha ezeket a számokat látod, akkor az Univerzum üzen neked
Címlap / Ezotéria / Ha ezeket a számokat látod, akkor az Univerzum üzen neked

Ha ezeket a számokat látod, akkor az Univerzum üzen neked

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-20

Ha folyton felbukkannak az órán, egy könyvben, egy rendszámon, bárhol, akkor biztosra veheted, hogy az égiek ezáltal válaszolnak egy téged foglalkoztató kérdésedre. De jól figyelj rájuk, mert a végtelenségig ők sem fognak üzengetni neked. Vedd észre, hallgasd meg,mit mondanak és cselekedj legjobb belátásod szerint!  

111 - Most nagyon figyelj a gondolataidra, mert azok sokkal hamarabb teremtődnek meg, mint képzelnéd! Ilyenkor a félelmeidet is messziről kerüld el, hiszen rájuk fokozottabban igaz a manifesztáció, ne adj nekik energiát! Gondolataid bölcsek legyenek és akkor biztosítanak téged arról is, hogy megkapd azt, amire éppen vágysz!
 
222 - Ezzel a számsorral csak megnyugtatnak téged, hogy minden rendben lesz és minden úgy történik, ahogyan annak lennie kell. 
 
333 - Közvetlen segítőid folyamatosan melletted vannak. Súgnak neked, ha elakadtál és folyamatosan védelmeznek téged.
 
444 - Angyalok egész csapata vesz körbe téged. Nagy valószínűség szerint olyan dolog van az életedben, ami ezt a támogatást megköveteli. De ne aggódj, nincs mitől félned, ezek az égi lények melletted állnak és téged támogatnak.

 
555 - Gyökeres változások előtt állsz. Most van lehetőséged arra, hogy kitörj egy krízisből és tied legyen az a csodálatos élet, amit valójában megérdemelsz.
 
666 - Itt az ideje, hogy egy kicsit befelé figyelj és önmagadra, a lelkedre koncentrálj! Legyél nyitott és észreveheted azt a hiányzó láncszemet, ami a megoldást jelenti aktuális helyzetedre.
 
777 - Ez egy visszajelzés az angyaloktól, hogy hallgattál útmutatásukra és a megérzéseidre, ezért jutalmul hamarosan megérkezik életedbe a vágyott siker. Inspirálj másokat is a pozitív gondolkodásra, hiszen minden összefügg mindennel és mindenkivel.

888 - Valamit nagyon jól csináltál és anyagi természetünk lévén anyagi bőség elé nézel. Ez az ún. égből érkező jutalom, amire oly nagy szükséged volt. Most végre a tied.
 
999 - A világnak Rád van szüksége! Fénymunkás vagy és egy szent küldetést bíznak Rád hamarosan. Fogadd el, ezáltal sokak életét, köztük a sajátodét is jobbá teheted!
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 28184 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x