Válassz egy ajtót, és nézd meg milyen jövő vár rád mögötte!...
Címlap / Ezotéria / Válassz egy ajtót, és nézd meg milyen jövő vár rád mögötte!

Válassz egy ajtót, és nézd meg milyen jövő vár rád mögötte!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-04

Egy játék sokszor sokkal több, mint egy pszichológiai teszt. Ezen is meglepődsz majd, mennyire jól kiismer téged!  

 
 

1. Egyszerű ember vagy, így az egyszerű dolgok is okoznak neked örömet. A csendet és a magányt keresed, de ez tökéletes nyugalmat is képes okozni számodra, nincs is szükséged ennél többre. Mások problémájától mindig távol tartod magad és egy ilyen nyugalmas élet is a vágyad. Csak arra vigyázz, hogy ne legyen túl unalmas számodra ez a jövő!
 
2. Neked bizony szán még az élet valami meglepetést. De ne hidd azt, hogy csak kemény munka árán érheted el a céljaidat! Az igaz, hogy lépésről lépésre kell haladnod, de bátran haladsz előre, hiszen örömödet leled a tevékenységeidben. Ez az, amikor lassan, de biztosan haladsz, így egy kellemes jövőbe tekintesz most be.
 
3. Légy óvatos! Hajlamos vagy elkalandozni az ismeretlenbe és ezért mindig megütöd a bokádat. Sosem veszed észre a figyelmeztető jeleket, pedig azok mindig ott csilingelnek a fejedben és óvatosságra intenek. De legalább annyi szerencséd mindenképpen van ebben a jövőben, hogy bármennyire is kockázatosan élsz,valaki mindig van, aki figyel rád.

4. Egy igazi harcos természetű ember vagy, aki mindig megteszi a kellő lépéseket, hogy megvédje saját maga igazát és azt, ami valóban az övé. De ha túl hosszú ideig ragaszkodsz ahhoz ami van és nem látsz túl a vár falain, akkor könnyen elveszítheted azt, amit addig felépítettél. Viszont ha még időben cselekszel, akkor további hasonló érték birtokosává válhatsz.
 
5. Nincs okod az aggodalomra. Olyan emberek érkeznek majd az életedbe, akik hűségesek hozzád és feltétel nélkül szeretnek téged. A jövőben megtalálod azt, amit mindig is kerestél és elégedett életet élhetsz elképzeléseidnek megfelelően.
 
6. Kemény és igen fájdalmas dolgokon mentél keresztül, mégis mindig ott volt benned az optimizmus, ami reménnyel töltött el. A jövőben ennek köszönhetően fény költözik az életedbe, hiszen mindig úgy éltél, hogy ennyi rossz után már csak jó jöhet és ez hamarosan be is toppan az ajtódon.
 
7. A jövőd elég káoszos, de nem kell megijedni, hiszen semmi olyan nem fog történni, amit nem tudnál majd rendbe rakni. Készülj fel minden váratlan helyzetre és tudd: ahol egy ajtó becsukódik, ott kinyílik egy másik!
 
8. A kockázatok embere vagy és minden dolog mögé be szeretnél kukkantani, mert annyira hajt a kíváncsiság. Hagyd magad mögött ezt a tulajdonságot, mert súlyos árat fizethetsz miatta! Viszont ha csak a saját dolgaiddal foglalkozol, akkor egy kedvező jövöt vagy képes megépíteni magadnak.

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 16336 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x