Szerdai angyal üzenet Zuriel angyaltól
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyal üzenet Zuriel angyaltól

Szerdai angyal üzenet Zuriel angyaltól

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-25

Múlt héten Simiel angyal látogatott meg minket, és jelenlétével a szerelem csodáját tapasztalhattuk meg. A szerelem mellett nagyon fontos természetesen a szexualitás megélése is, aminek égi képviselője a zöld fényben pompázó Zuriel angyal.  

A szexualitás alapvető szükségleteink közé tartozik, sokszor mégis hajlamosak vagyunk azt nem éppen a legméltóbb módon művelni. Szerencsére Zuriel angyal akkor is segítségünkre van, amikor alábbhagy a vágy vagy bármilyen problémák lépnek fel a kapcsolatban. Segít feloldani az átmeneti gondokat és újabb lehetőséget ad nekünk a tökéletes gyönyör megtapasztalásához.
 
Ha bármilyen probléma merül fel, legyen az merevedési vagy meddőségi zavar és szeretettel fordulunk Zurielhez, ő képes szinte azonnal megszüntetni ezeket a tüneteket. A jól működő szexuális együttléthez ugyan két személy szükséges, de nem baj, ha azt a háttérből egy angyal is támogatja. 
 

Zuriel ráadásul több feladat elvégzését is kézben tartja. Ugyan a szexualitás a fő profilja, de a csodaszámba vett gyermekáldásban is nagy szerepet tud játszani. A termékenység angyalának is nevezik őt sokan, hiszen nem csak az emberek szaporodásáért felelős, hanem a növények és az állatok sokasodását és fejlődését is neki köszönhetjük. 
 
Bátran szólj Zuriel angyalhoz, ha a felsorolt dolgok közül bármelyik is érint téged! Meg fog hallgatni és kérésednek megfelelően a leggyorsabban fogja végezni a dolgát. Akik eddig hozzá fordultak, csodálatos megtapasztalásokról számoltak be és igen rövid idő eltelte után beköszöntött a harmónia az életükbe.
Gyújts meg egy zöld gyertyát és amíg leég, tartsd a figyelmed a láng fölött! Merengj el egy kicsit és mond el, akár hangosan, akár magadban szexualitással vagy a felsorolt témák közül bármelyikkel kapcsolatos vágyadat, majd köszönj el az angyaltól! A következő napokban egyszerűen csak engedd meg, hogy megérkezzen az életedbe az, amit kértél tőle!

  
 
[ 2766 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x