Mit mondanak a rúnakövek október hónapra?
Címlap / Ezotéria / Mit mondanak a rúnakövek október hónapra?

Mit mondanak a rúnakövek október hónapra?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

A sámánok, a táltosok, a druidák és a varázslók is tisztában voltak e szimbólumok mágikus erejével, amit legjobb tudásuk szerint használtak föl a jövendő megmondására, ráadásul elképesztő pontossággal. Miután átörökítették ezt a misztériumot részünkre is, nézzük meg, hogy mit mutatnak nekünk október hónapban! Mit javasolnak a rúna kövek?  

Az októberi előrejelzéshez ismételten három rúnakövet kértem, amik egyértelműen azt mutatják nekünk, hogy minden, ami most történik, fogadjuk el! Nem tudunk elmenni mellette, hiszen ezek a kövek most a sorsunkra vonatkoznak.

 

Az első rúnánk egyben a legerősebb is az összes közül, hiszen ez Freyr isten rúnája. Sikeres életet mutat, ráadásul arra bíztat minket, hogy merjük vállalni mindazt, amit fejben már kigondoltunk. Ez a rúna támogat minket és olyan élethelyzeteket teremt számunkra, aminek most meg kell történnie. Siker és anyagi bőség lengi be ezt az atmoszférát és ezt jó ha tudjuk akkor is, ha éppen ez most még abszolút nem látszik. Bízz pozitív sorsodban és önmagad teremtő erejében!
 
Mert a karma köve a második rúna, ami ezt még jobban megtámogatja neked. Ha már éltél meg nagyon mély pontokat, esetleg kegyetlen szenvedést, tudd, hogy igazán boldog is csak az lehet, aki ismeri a mérleg mindkét oldalát! A keserű sorsok most felvirágoznak és soha eddig nem látott boldogságot és elégedettséget érhetnek el. 
 
Persze mint mindent a világon, ezt sem lesz a legkönnyebb elérni, de ha mersz kockázatot vállalni és beleállsz a rizikóba, akkor hatalmas nyeremény birtokosává lehetsz. Ezt ne csak az anyagiakra értsd, hanem minden olyan bőségre és boldogságra, ami pozitívan épít téged! 
 
Merd eljátszani az életet!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7536 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x