Beszéljünk a pénzről!
Címlap / Ezotéria / Beszéljünk a pénzről!

Beszéljünk a pénzről!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-03

Hogyan törölhetjük a Ho’oponoponoval anyagi gondjainkat és tisztíthatjuk a pénzzel kapcsolatos programjainkat és emlékeinket, hogy az életünkbe érkezzen a bőség?  

A pénz, a mindenható, a szükséges, az elsődleges… Pénzért dolgozunk – nem szenvedéllyel; pénzből élünk – holott egy fillérünk nem volt, amikor a földi életünk kezdődött; képesek vagyunk az adósok börtöne kapujáig elmenni (vagy tovább?) – holott adósságba mi magunk vertük saját magunkat. 
 
Nos, itt az ideje felébredni csipkerózsika-álmunkból. Az anyagiak, bármiről is legyen szó, az életünkben időleges szerepet játszanak. Anyagiak nélkül jövünk, anyagiak nélkül megyünk. Igen, szó szerint. Anyagi a testünk is, amit kölcsön kapunk az Univerzumtól, hogy a földi életben könnyebben közlekedhessünk. Annyira megszokjuk a testünket, annyira ragaszkodunk hozzá, hogy képesek vagyunk abba a hiedelembe esni, hogy mi bizony a testünk vagyunk. Fontossá, létfontosságúvá válnak az anyagiak.
 
 
 
Hol rontjuk el? Egy döntéssel. Azzal a döntéssel, hogy az életünk főszereplőjévé tesszük. Mindent a pénzzel mérünk. Mindent beárazunk. És tudod, mit? Ezzel a hozzáállással beárazzuk saját magunkat. Leértékeljük mindazt, ami nem méricskélhető, aminek nincsen mértékegysége, amit nem tapinthatunk meg, amit nem láthatunk…
 
A legfontosabb, a lelki fejlődésünket szolgáló dolgok éppen nem az anyagiakban rejlenek. Helyükre kell tennünk a hiedelmeinket, meglátni, hogy a pénz, az anyagiak jó szolgálatot tehetnek az életünkben – de mihez is? Ahhoz, hogy a küldetésünket beteljesítsük, hogy elérjük azt az életcélt – lehetőség szerint még ebben az életben, hogy ne kelljen osztályt ismételnünk -, ami miatt ide jöttünk, ami az életünk „értelme”, a lélek nagy terve…

Van néhány dolog, ami érdemes szem előtt tartanunk: 
- Hogy annyit kapunk, amennyit adunk. Ha ráülünk a pénzünkre, ha belekapaszkodunk, ha foggal-körömmel ragaszkodunk – megállítjuk az élet természetes áramlatát, és egy helyben toporgunk. 
 
- Mindent leértékelsz, amit ingyen akarsz. Azt üzened az Univerzumnak, hogy semmiért akarok valamit, és az a valami éppen semmit nem ér… Garantáltan meg is kapod. A tanítást. Hogy mikor és milyen formában, csak Isten tudja.
 
- Mielőtt bármilyen ítéletet, véleményt, kritikát megfogalmazol – mint például a pénz nem terem a fákon, a pénzért keményen meg kell dolgozni, a gazdagok rossz emberek - várj egy pillanatra. Mondd ezeknek a gondolatoknak: köszönöm, szeretlek. És megtalálod a békédet. Mi lehet ennél fontosabb az életben? A béke veled kezdődik. És ez a béke maga a világbéke.

 
 
Mindebből semmit ne higgy el! Pedig működik. Próbáld ki te magad! Tedd fel a másik, az olvasó szemüveged. Tudod, amelyik a lélekhez vezet. És ne higgy az elmédnek, mert félrevezet. 
 
A Ho’oponopono egy lehetőség, hogy kinyisd az elmédet. Hamarosan, novemberen van egy, egyetlen alkalom, hogy mélyen a lelkedbe véshesd. Mondj köszönetet azért, amid van, és ne azon keseregj, amiről hiszed, hogy hiányzik neked!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7296 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x