Heti Tarot - Kelyhek Királya
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot - Kelyhek Királya

Heti Tarot - Kelyhek Királya

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

A pakliban felbukkanó királyok minden esetben egy konkrét személyt jelölnek, akik hamarosan megjelennek az életedben. Általában férfiak, de lehetnek férfias tulajdonságokkal felruházott nők is. Az minden esetre bizonyos, hogy olyan folyamatban vagy benne, ami erősen kihat majd az érzéseidre is.  

Nem győzöm elégszer elmondani, hogy a nem akarásnak nyögés a vége, tehát jó lenne megmozdulni és tenni valamit saját életed előre mozdításának érdekében. Maradhatsz ott is, ahol éppen vagy, de hogy lökni fognak, afelől semmi kétséged ne legyen!

Végig nézve az elmúlt hetek lapjait, bizony itt erről van szó. Egészen pontosan rólad. Egy stagnáló helyzetból kell kilábalni, amire kizárólag csak te vagy képes. Minden segítséget megkapsz hozzá, csak csináld végre!Ezekben a folyamatokban rengeteg érzelem fog felszabadulni, ami a kínzó lelki fájdalmaktól az örömkönnyekig kísérhet el téged. Nézz szembe ezekkel az érzelmekkel és éld meg őket, hiszen általuk értheted meg a történések okait. Utána új emberként - vagy ahogyan a képen is látható - királyként foglalhatsz helyet életed trónján. Nem olyan rossz érzés az, hidd el! Olyan ez, mint a hegy tetejéről lenézni a völgybe. Oda is feljutottál kemény munka árán és a látvány felbecsülhetetlen. Megérte. Ez maga a jutalom, ami ugyanúgy jár neked is az elképzeléseid szerint. Csak tegyél érte és csináld végre!

 
 
Ezen a héten magaddal foglalkozz egy kicsit és mélyülj el az érzelmek világában! Végezz művészeti tevékenységet, vagy bármi olyat, amiben van némi kreativitás! Halld meg saját belső énedet, hogy ösztöneid szerint cselekedhess! Az lesz a jó út! Csak ne térj le róla!
 
 
[ 8008 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x