HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-01-23
Címlap / Ezotéria / Mit hoz Neked 2018. a Vénusz éve? Szerelmet? Harmóniát? Beteljesülést minden téren?

Havasi Patrícia

Mit hoz Neked 2018. a Vénusz éve? Szerelmet? Harmóniát? Beteljesülést minden téren?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-01-23

Mint minden évnek, 2018-nak is lesz uralkodó bolygólya, mégpedig a Vénusz, ami minden tekintetben a bájosság, a szépség, a harmónia, és a szerelem éve lesz. A 2018-as év tulajdonképpen a legjobbat hozhatja ki mind külső adottságunkból, mind belsőnkből. Vénusz segít majd felszínre hozni a nőiességünket, a kreativitásunkat, és az empatikus képességeinket. Hatalmas változások várhatóak a kapcsolatainkban. Szeretetteljesebben és elfogadóbban viszonyulunk majd önmagunkhoz és ezáltal másokhoz is. Olyan célokat is elérhetünk, amelyek beteljesülésében korábban nem hittünk. Teremtsük meg végre a harmóniát magunkban, és rend lesz körülöttünk a Világban is!  

 

Kos: 2018-ban is jókedvűen, nyitottan állsz a dolgok elé. Főleg munka terén van kilátás nagyobb dolgok elérésére, legyen ez egy váltás, vagy a ranglétrán való feljebb lépés. Dönteni kell idén is, de mint egy vérbeli Kosnak ez jövőre sem fog problémát okozni.

Bika: A legjobb év adódik, hogy a hivatásodbanfejlődhess, hogy méltóképp képviselhesd magad. Kommunikációs képességed mindig is erősséged volt, 2018-ban ez a készséged Vénusznak is köszönhetően még inkább megnyilvánul. 
 
Ikrek: 2018-ban nemcsak a Nyilasok, hanem az Ikrek is fellélegezhetnek. A Sors bolygója, azaz a Szaturnusz jegyet váltott és belépett a Bak jegyébe. Az elmúlt években igaz leckét osztott az Ikrek fejlődése miatt, amit valljunk be, leginkább utólag szoktuk belátni. A jó hír, hogy az Újévben az Ikrekre csupa ajándék vár a megpróbáltatások helyett.
 
Rák: Már most bátran kezdhetsz  tervezni, mert a Vénusznak hála, jószerencse kíséri terveid megvalósítását.  A családoddal sokkal jobb lesz a kapcsolatod ebben az évben, mint máskor. Főként a kapcsolatok éve lesz számodra 2018.

 
Oroszlán: A szerencse éve köszönt Rád 2018-ban! Vénusz több területen is érezteti Veled, hogy szerencsés csillagzat alatt születtél, leginkább magánéletben hozhat az újév gyökeres változásokat. Sok szerencse,  öröm várható, ha pedig még nem találtad meg álmaid társát, most minden esélyed meglesz rá, hogy búcsút inthess magányos korszakodnak.
 
Szűz: Eltalált-e már Ámor nyila Téged 2017-ben? Ha eddig elkerült volna, 2018-ban nagy valószínűséggel megtalál. Fordulatokban, váratlan felismerésekben és eseményekben gazdag éved lesz. Már most minden adott számodra, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben. Most végre megtapasztalhatod, milyen, amikor átadod magad az élet adta örömöknek!
 
Mérleg: Ha az elmúlt évben sok küzdelemben volt részed, készülj fel, mert jövőre jön a megérdemelt jutalom. Halogatás, álmodozás helyett a döntésekre terelődik majd a hangsúly életedben, és meglesz a jutalmad érte. Minden pillanatát élvezd ki a 2018-as esztendőnek! Ne félj az új élményektől, az ismeretlentől, semmi olyan rossz dolog nem fog történni, aminek nem örülnél.

 
Skorpió: 2018-ban nem árt az óvatosság, elővigyázatosság és persze a takarékoskodás. Ha az élet eddig kegyes volt hozzád és nem bírt rá, hogy meg kell tanulnod másképp gondolkodni, akkor most légy figyelmes, mert először csak kisebb leckéket oszt majd a tranzit Jupiter a Skorpió jegyében és ha ezekből nem tanulsz, majd ad olyat, amitől „észhez térsz”. Egy fontos dolgot kell 2018-ban tenned: odafigyelned magadra, gondolataidra és elkezdeni élni tudatosan. Ha így teszel, 2019-ben majd meg lesz az eredménye a belső munkádnak.

Nyilas: A következő pár évben tapasztalhatod majd, hogy kiteljesedik az életed, olyan vágyaid válnak valóra, amiről sokan csak álmodoznak, mint ami ugye Rád is jellemző. A következő évben a Vénusz átváltoztathat majd, még szebbé varázsol, világlátásodat, hitedet is meg fogja erősíteni. Azt javaslom, hatalmas lelkesedéssel és töretlen optimizmussal lépd át az Óév küszöbét, mert eseménydús év vár Rád, megérte kivárni az eljövendő Újévet.

 
 
Bak: 2018-tól a Bakoknak osztja a Szaturnusz a leckéit, ebben az évben kívül-belül meg kell majd erősödnöd. Sok belső munka, meditáció és tudatosság, a jelenben élés szükséges a következő években. Amilyen bölcs és tanulékony, szorgalmas vagy, lefogadom, hogy sima ügy lesz Neked.
 
Vízöntő: A következő év is, mint eddig szinte az összes korábbi év, a  hirtelen, váratlan, kiszámíthatatlan változásokban gazdag év lesz most is. De hogy is lehetne ez másképp egy Vízöntőnek? Nem is bírnád ki, ha nem így lenne. Ha nem állsz ellen az átalakulásnak, bőségesen meg fog térülni a befektetett energiád még 2018-ban!

Halak:
Hála az Égnek, Neked a 2018. év nem hoz nagy változást, nem is nagyon bírnád most sem a leckéket, hisz kaptál korábban bőven. Te most csak pihengess, élvezd az életed, és hagyd, hogy szeressenek. Neked van a legnagyobb szükséged arra, hogy szerethess és hogy szeretve légy. 

Megint elmúlt egy év. Ami rossz volt feledd, mert elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok én Neked nagyon Boldog Új Évet, valamint sikerekben gazdag örömteli Életet!
Minden Kedves Olvasónak, egy Nagyon Boldog, Reményteli Új Évet kívánok.
 

 
 
[23201]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x