Ez vár Rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed...
Címlap / Ezotéria / Ez vár Rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Halak jegyében áll!

Havasi Patrícia

Ez vár Rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Halak jegyében áll!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-01

Ma lép a Nap a Halak jegyébe,ezzel a zodiákusi kör utolsó jegyváltásához értünk. A Nap jegyváltásának köszönhetően felszínre hozza, hogy miként viszonyulsz az álmokhoz, álmodozáshoz.  

Mindannyian, akik Halak Nappal, Holddal vagy az Aszcendenssel rendelkezünk, kétség kívül többet álmodozunk, mint a többi jegy képviselői. Ez nem baj, sőt, kell is ebben a világban álmodozni. Hogy miért tesszük ezt? Egyesek szerint szeretünk elmenekülni a realitás elől, mert olykor  a világ oly kegyetlen tud lenni, hogy csak az álmunkban tud minden ideális, meseszerű lenni, mivel ott nem bánthatnak. Ott minden olyan, amilyennek mi elképzeljük. Hogy az álmok életben tudják-e tartani a világot, azt nem tudom, de hogy mindenkit, aki Halak érdekeltséggel rendelkezik, azokat biztosan. Egy kiváló alkalom közeledik, amikor úgymond kötelező lesz álmodozni mindenkinek, de legfőképp a Halaknak, ugyanis március 2-án lesz az idei év első tízmilliószoros napja! 

 
Hogy miért fontos ez a nap, mire érdemes odafigyelni?
Tízmilliószoros napon, ami egy évben összesen 4 alkalommal van, könnyebben tudsz gondolkodásodon változtatni! Fontos, hogy ilyenkor tudatosabb legyél, mint máskor, ugyanis a tízmilliószoros napon a pozitív megerősítések tízmilliószorosan hatnak. Alapvető igazság, hogy gondolkodásod határozza meg világodat. Te tervezed meg a Jövődet és egyben Te teremted meg körülményeidet, kapcsolataidat, anyagi helyzetedet, egészségügyi állapotodat.A csillagok jelzik a kereteket, erősségeket, fejlődési lehetőségeket, de nagyon sok minden múlik Rajtad is! 
 
Alapvetően azok a gondolataid határozzák meg valóságodat, amelyeket nap mint nap elgondolsz. Ha valamilyen téren még nem vagy elégedett, nem érzed magad eléggé sikeresnek, akkor a március 2-i nap kiváló alkalom lesz arra, hogy fejben új életet tervezz meg magadnak. Ismered a mondást, minden fejben dől el! Kezdj hozzá hátralevő életed tervezéséhezakár ma is, de március 2-án mindenképp hangolódj rá az új tervedre, életedre, álmaidra mert a tízmilliószoros nap energiája most sokszorosan a segítségedre lesz.
Még egy fontos asztrológiai esemény lesz a Halak jegy idején: március 6-án a Merkúr jegyet vált, a Halak jegyét elhagyja és belép a Kos jegyébe. Március 6-ig a vizes jegyek szülöttei (Rákok, Halak, Skorpiók) sokkal nyitottabbak lesznek, hogy átéljék, átvegyék mások rezdüléseit, vidámságukat és szomorúságukat egyaránt. 
 
Álmodozzunk bátran a Halak havában, hiszen:
„Az ábrándozás nincs életkorhoz kötve. Az álmok pedig nem öregszenek.”
LucyMaud Montgomery
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 9051 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x