Hánykor voltál szavazni? Megmondjuk milyen ember vagy!
Címlap / Ezotéria / Hánykor voltál szavazni? Megmondjuk milyen ember vagy!

Hánykor voltál szavazni? Megmondjuk milyen ember vagy!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-02

Szavazni ma nagyon menő - ezért mi csináltunk egy vicces kis tesztet arról, hogy melyik idősávban milyen emberek szavaztak - nézd meg, te hánykor voltál (vagy mikor mész) és azonosítsd magad a szavazótípusok szerint!  

 Hánykor szavaztál? Ilyen a jellemed! Keresd meg a sajátodat! 

Korai madarak - a nyitás utáni szavazók (9 óráig) 

Akik ma szavazásra rebbentették éberre pilláikat, és még kócosan, papucsban a szavazófülkébe rohantak, ők az igazán kemény hazafiak és honleányok! Rettenthetetlen jellemüket acélozza a céltudatosság és a kötelességudat.Mindenki büszke lehet magára, aki ebben a korai időben ment szavazni, és segítette, motiválta a többieket a jó példával elöljárva, hogy ne legyenek lusták! 

Délelőtti lelkesedők (9-12 közt szavazók) 


Mise, istentisztelet, vagy a reggeli kávé után, kényelmesen, még ebédig szavazók, akik példás magaviseletükkel mutatják meg a világnak, hogy erényeik közt a tudatosság oly előkelő helyen szerelepel! Komolyan javították a napközben beérkező választási statisztikákat, így lelkesítették honfitársaikat arra, hogy szavazni pedig menő! Példás magaviseletükért dicséretben részesülhetnek! 

Ebédidős spekulátorok (12-15 óra közt) 

Akik arra blazíroztak, hogy míg mások kajálnak, majd kisebb lesz a sor, nekik állt a zászló, ugyanis igazuk volt! Mint az élet annyi helyén, ezek az ügyes, kiskapura játszó, kiváló szociáldinamikai ismeretek birtokában lévő tömegek azok, akik igazán megfordítják a szavazás eredményességét, ugyanis sok helyen 50% részvételi arány fölé tudták vinni a statisztikát - ilyen magas még soha nem volt! 

Akár többszörösen is taktikus gondolkodásukért különdíjban részesülhetnek! Délutáni játékosok (15-18 óra közt) 

A kényelmes délutáni desszert - vagy a választási kisfröccs- kísérőjeként leadott szavazatok gazdái fontolva haladnak az élet szupersztrádájának belső sávjában, és gondos megfontolással, tetterejük teljes tudatában szavaztak ma meggyőződésük szerint! Elöl járva azok előtt, akik még mindig nem kaptak észbe, hogy "Úr isten a szavazás ma van!" Magaviseletük csupa bíztatást érdemel! 

Este beesők (18 óra után) 


Ők azok, akik ma kiválóan bizonyították az ősi vasutas tézist, mely szerint: ami késik az jön!
Ők ugyanis még a kapuzárás előtt beestek, és megmutatták mindenkinek, hogy igenis kiváló választópolgárok akkor is, ha éppen ma nem itt kezdték a napot -elvégre csodás volt az idő, és amúgy is megmondták, hogy éppen visszaérnek még,a kapuzárás előtt. 

Végezetül pedig azok, akik önhibájukon kívül nem szavaztak: legalább megpróbáltad, légy büszke magadra, hogy van véleményed, még akkor is, ha most nem mondhattad el! 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 23005 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x