A racionális horoszkóp - a csillagjegyekről szépítés nélkül...
Címlap / Ezotéria / A racionális horoszkóp - a csillagjegyekről szépítés nélkül 2

A racionális horoszkóp - a csillagjegyekről szépítés nélkül 2

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-03

Ezek a csillagjegyek mennek valószínűleg leginkább az agyadra - őszinte tényhoroszkóp a BIKA, a SZŰZ és a BAK szülöttekről, akik az élet alapjai. Lassú reagálásúak, sokszor materialisták, röghöz kötöttek és melankolikusak. Szeretnek élni és élvezni az életet. Néha megalszik a tej a szájukban, vagy úgy tűnhet tökéletesen érdektelenek a változások terén - és ez igaz lehet, - de a föld jegyekre minden körülmények között lehet számítani, építeni. Ha néha nem tudod, az élet unalmát arccal elölről vagy hátulról közelítsd meg, biztosan van benned egy kis melankolikus föld.  

SZERETNEK ÉLNI ÉS ÉLVEZNI AZ ÉLETET


BIKA
: A bikák sajnos minden bizonnyal a Föld leglustább emberei, kezet fogva az Oroszlánokkal. Mondhatjuk szépen, hogy komótosak, megfontoltak, tervezősek, átgondoltak, de a lényeg, hogy háromszor annyi időbe tart nekik bármibe belekezdeni, mint bárki másnak a Föld kerekén, de legalább nem sietik el. Szeretik az élvezeteket, a hasukat, és a lelki szellemi tevékenységeket sem viszik túlzásba, ennek ellenére a Bikákban bolygónk legkitartóbb és legmegbízhatóbb embereit tisztelhetjük. Ha szeretnéd, hogy valami eredményes legyen, pénzt is hozzon, és valóban be legyen fejezve, bízd a Bikára!


SZŰZ: Ha úgy érzed magad vele szemben, hogy ízekre vagy szedve, és nagyítóval végigmérve, nem tévedtél. Kritikus, analitikus és néha annyira szorongó, hogy rájössz a terápiás foglalkozásokat nem véletlenül találták ki. Mindennek ellenére a Szűz jegyűek a bolygó legjobb munkatársai. Szorgalmasak, elkötelezettek, kitartóak, igazi kutató elmével rendelkeznek, alaposak és jól szervezettek, és ez igaz a családi életükre is. Ha átbillen a sztahanov állapotba, akkor viszont erővel kell kirobbantani a helyzetből. Ha szeretnéd, hogy a munka el legyen végezve, keress egy Szűz-et.

BAK: HA úgy érzed, a jégszívű herceggel van dolgod, gratulálunk, tisztánlátó vagy! Ah, a szerelem egy nyitott ajtó, a Bak egészen biztosan becsukja. A Bakok a Föld legtávolságtartóbb emberei, akik ösztönösen az érdekeiket nézik egy helyzetben, ezért a számító jelzőért nem kell különösképpen megdolgozniuk. Ennek ellenére nagyon keményen tudnak dolgozni, s ha egy krízishelyzetben már mindenki feladta, a Bak még mindig áll és tartja a falat. A Bakok ugyanakkor képesek mindennel és mindenkivel egyenlően bánni, a szociális munkától a vezérigazgató pozícióig mindenhol találkozhatunk velük.


Tetszett ez a szokványosnál sokkal őszintébb hangvételű horoszkóp?

Szívesen megismernéd az asztrológia, a 7. szabad művészet hétköznapi tudáskincsét?

Gyere velünk Bracra, Horvátországba június 16-án a MoonSpirit Ájurvéda & Asztrológia táborba!

Napfény, tenger, a TÁBORBAN isteni, tiszta vegetáriánus ételek, pihenés, kirándulás, érdekes előadások, ájurvédikus konyha és főzés, személyes elemzések.

Kukkants bele MOST ITT a táborvezető oldalába, az Égbolt Caféba!

Az előző részt - benne a Kos, Oroszlán és Nyilas csillagjegyekkel - itt tudod elolvasni!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3275 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x