Rekordot döntött az idei Everness
Címlap / Ezotéria / Rekordot döntött az idei Everness

Rekordot döntött az idei Everness

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-20

300 - 600 - 20.000 - a siker számokban! Minden korábbinál sikeresebben zárta kapuit az idei Everness. Hazánk legnagyobb életmódfesztiválja idén hatodik alkalommal látta vendégül a Balaton partján az önismeret és a tudatosság iránt érdeklődő közönséget.  Az ötnapos rendezvényen közel 300 hazai és külföldi előadó, 600 programmal várta a látogatókat, akik idén közel 20.000 vendégéjszakát töltöttek a fesztiválon. Az Everness ezúttal sem okozott csalódást, számtalan előadás, workshop, koncert, hangfürdő, mozgásprogram töltötte be a 21 színpadot.


"Azt gondolom, a fesztivál és a csapat is idén nyárra érkezett meg igazán. Sikerült egy színvonalas, jól szervezett és minden szempontból sikeres rendezvényt zárnunk és így talán még nagyobb lendülettel készülünk a szeptemberi Everness Indián Nyárra" - mondta Klein Csaba fesztiváligazgató.

" Határozottan érzékelhető, hogy egyre szélesebb körben, a környező országokban is terjed a hírünk, hiszen idén ismét nőtt a külföldi látogatók aránya. Azt is jó volt látni, hogy mind többen érkeztek családosan, ami azt is jelenti, hogy a tudatos életforma iránti vágyat már kis korban el tudjuk ültetni. A programok, az előadók és vendégek számának növekedése mellett ugyanakkor továbbra is velünk maradt az a különleges érzés, ami a fesztiválunk legnagyobb vonzereje, az Everness-hangulat."

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 883 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x