2018.08.08 - rontáslevétel az év legmágikusabb napján!
Címlap / Ezotéria / 2018.08.08 - rontáslevétel az év legmágikusabb napján!

2018.08.08 - rontáslevétel az év legmágikusabb napján!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-25

Egy nagyon különleges számmisztikai együttállás vár ránk szerdán! Most 3 nagyon erős spirituális erejű nap is vár ránk augusztusban! Az Arany Angyal erejével, konrkét tanácsokkal lát el és válaszol szakértőnk!  

 Mindjárt itt van Augusztus 08. Ebben az évben ez a nap különleges erővel bír a számmisztikusok szemében!

Amikor egy dátumot, vagy születési képletet megnézünk, azokat a számokat vizsgáljuk benne, amelyekből sok van, és azokat, amelyek teljesen hiányoznak. Ez egy különleges napja az évnek!

2018. 08. 08. A képletben három nagy erejű nyolcas is található. Ha a számokat összeadjuk, akkor eredményül azonban nem nyolcat, hanem kilencet kapunk, amitől ez a nap kiemelkedik a többi közül az évben.
Az egyesével összeadott számsor összege kilenc, vagyis ez a nap különösen alkalmas arra, hogy mágikus cselekedetekbe kezdjünk. Ilyenkor a megfelelő univerzális erő is rendelkezésünkre áll. A mai nap lesz a legjobb mindenféle spirituális tevékenységre, rítusra, mágiára és képessé válunk arra, hogy tetteinket egy magasabb spirituális erő segítségével sikerre vigyük. A nyolcasból a kilencesbe transzmutálódó energia mindenképp feljebblépést, felszabadulást jelent. 

Asztrológiai együttállás: A Hold a Rák jegyébe lép az Ikrekből, vagyis sokkal érzékenyebbé tesz minket a fogyó hold ereje, segít befelé figyelni, ugyanakkor az Oroszlán uralta nap nem engedi, hogy erőnket veszítsük. Tudunk konfrontálódni a problémákkal, nehézségekkel. 
Ezen a napon egyébként is érzékenyebbek leszünk, és nagyon kell figyelnünk arra, hogy ne vesszünk össze senkivel, maradjunk türelmesek. Türelmünk megőrzése segít rálátni saját érzelmi akadályainkra és megoldást találni a régóta halogatott lelki döntésekre.

A nyolcas szám Szepes Mária szerint a végtelenségig anyagba ragadt ember kilátástalanságát is kifejezi, egyfajta "halálszám". Vagyis minden olyasmitől, amitől vége szabadulnénk, ami függést okoz, ezen a napon szabadulhatunk és egy magasabb síkon folytathatjuk tovább. 
Ilyen függőség nem csak a cigi, az ital és a drog, hanem a rontás is. Itt is függőségi viszonyban vagyunk egy (vagy több) másik személlyel. Ezét ez a nap kiváló a rontáslevételi mágia megkezdésére is. 


 
Ezért legjobb, ha már ma belefogsz, és első lépésként megrendeled a Rontáslevétel rítusát, még ezen a napon.

A mai napon ezt a 8 avatott karkötőt is kisorsolom a weboldalam feliratkozói között, sőt a nyolcas szám mágiájáról írt e-könyvemet ajándékba adom minden feliratkozónak. (A képre kattintva eléred a játék leírását a Facebookon!) 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5221 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x