Beteljesülés és új élet
Címlap / Ezotéria / Beteljesülés és új élet

Havasi Patrícia

Beteljesülés és új élet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Eljött a Szüzek ideje is, eddigi reményeket felválthatja a kézzelfogható boldogság, ugyanis a Nap belépett a Szűz jegyébe. Következő cikkből megtudhatod, hogy mi vár Rád a következő pár hétben, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Szűz jegyében áll.  

Szeptember az egyik legnyugodtabb hónap asztrológiai szempontból az idei évben, de azért lesznek bolygómozgások most is.


Milyen égi események történnek a következő időszakban?

A szűz időszaka asztrológiában mindig a rendet, a struktúrát és a rendszerezést jelöli, a nyári lazább és felhőtlenebb időszak után, nem is árt végig gondolni, milyen tervünk, célunk és erőforrásunk áll rendelkezésünkre a következő őszi időszakra.
Mérjük fel külső-belső készleteinket és kezdhetjük is újult erővel az új időszakot, mert a direkt mozgásba váltott tranzit Mars segíteni fog benne.

A Bak jegyében tranzitáló Mars előre halad ismét, ezzel a tettek mezejére lép és véget vet a halogatásnak, már ha az eddig lett volna. Érzelmi stabilitás és tettek sorozata következhet. Most hűen kitarthatunk céljaink mellett és végig is tudjuk vinni őket, köszönhetően a Mars földes jegyben való támogatottságának.

Szeptember 9-én a Mérleg is jegyet vált, belép a Skorpió havába. Az érintettek a hatására mély érzelmeket élhetnek majd meg, szenvedélyes kapcsolatok, érzelmi hullámvölgyek várhatóak.

Szeptember 9-én Újhold is (Nap-Hold együttállás) lesz, mikor nemcsak a Nap, hanem a Hold is a Szűz jegyében áll majd. Az újhold mindig az újrakezdés energiáit hozza be és egyben kedvező fordulatot hoz, főként, mikor a Szűz jegyében áll a Nap és a Hold. Ilyenkor magunk mögött hagyhatjuk a régi mintákat, berögzült, rossz szokásainkat, előítéleteinket, mindazt ami feszélyez minket és távol tart egy boldogabb élettől. Ha új életre vágysz, vagy egy régóta dédelgetett vágyadat szeretnéd valóra váltani, most jó eséllyel megkaphatod.

Tökéletes időszak ez a pár hét ahhoz, hogy rendezzük sorainkat, tegyünk rendet fejünkben és otthonunkban is, körülöttünk a külső világban, ahol csak tudunk.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2154 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x