Számmisztikai előrejelzés 2019-re
Címlap / Ezotéria / Számmisztikai előrejelzés 2019-re

Számmisztikai előrejelzés 2019-re

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

A 2019-es év a sikerek, a fények és a törekvések támogatásának esztendeje. Nézzük, melyik hónapban születtél?  

JANUÁRBAN születtél?
Ebben az évben stabilizálódnak a dolgaid, és ha jól tűzöd ki a céljaidat, akkor minden energia támogatja a sikereidet. Nem a párkapcsolat, inkább az otthonteremtés, a pénz, a megállapodás időszaka lesz ez. Ha mást terveznél, akkor lehet, hogy ebbe az irányba terel az élet.

FEBRUÁRBAN születtél?
Ha vannak spirituális céljaid, szeretnél önismerettel foglalkozni, vannak olyan dolgok, amelyeket meg szeretnél tanulni, akkor idén sikerre viheted ezeket a dolgokat. A tanulás minden formáját érdemes ebben az évben megpróbálnod. Légy nagyon erkölcsös és etikus, mert ez megétrül, minden vétek azonban megötszörözve tér vissza rád. Figyelj!

MÁRCIUSBAN születtél?
Az idei évben a félelmeiddel való szembenézés ideje van. Ha magadtól nem teszed, akkor majd a sors keze szembe visz azokkal a nehézségekkel, amelyektől mindig is rettegtél, hogy megoldhasd őket. Hogy ez nehéz? Az. Ha viszont megoldod őket, hát te leszel a legbondogabb és legfelszabadultabb ember az összes közt :)

ÁPRILISBAN születtél?
Keress valami nagyobb kihívást, mint eddig. ha kisebbre veszed a célokat, ha visszaveszel, szerencsétlenség vár, de ha mersz növelni a látótereden, ha el mered hagyni a határaidat - sőt, akár az ország határait is (!) - akkor bizony a nagy kihívásra erős válasz érkezik, a várt siker nem marad el! Bátorságodat siker koromázza!

MÁJUSBAN születtél?
Erőre lesz szükséged idén. Ez az év, amikor meg kell tanunod nemet mondani. Nem megy? Nosza - rajta, lehet kezdeni! Valaki rád akar kényszeríteni valamit? Mondd hogy nem! Erőd kitart a végsőkig. Ha azonban behódolsz és meghajolsz, boldogtalanság vár. Emeld fel a fejed! A párkapcsolati nehézségek végére érhetsz, ha most egy kicsit megerősíted magad. Ha egyedül nehéz, kérj segítséget!JÚNIUSBAN születtél?
Az idei évben egy picit megpihenhetsz. Tegyél félre a nehezebb iőkre. Minden életterületen éppen annyi jut majd, amennyire szükséged van, és még egy kicsit több, hogy tartalékolhass - hát gondolj majd a nehezebb napokra is. Jó, ha segítesz másoknak, de ne erődön felül, és ne akaratuk ellenére tedd ;) - jó év vár.

JÚLIUSBAN születtél?
Erőd most neked is főleg az anyagiak megteremtésében bontakozik ki. Bátran fogj új dolgokba, kezdeményezz, válts munkahelyet, ha a régi már nem jó. Fogj akár kisebb vállalkozásba - például egy MLM üzlet formájában, vagy váltsd ki a vállalkozási engedélyt és tégy az emberek javára abban, amiben a legjobb vagy.

AUGUSZTUSBAN születtél?
A szerelem éve jön, sőt az augusztusod különösebben kedvezni fog neked a párkapcsolati kérdésekben. Ha valamit javítani szeretnél, akkor most tedd, ha válnál, most tedd, ha új szerelemre vágysz, most ismerkedj. Egy dologra figyelj - magadra! Eddig úgy is magadat toltad háttérbe, most a te időd jött el. Jó neked? Csináld! Rossz neked? Hagyd abba! Szerelemre fel!

SZEPTEMBERBEN születtél?
A bőség éve lesz ez. Szerencse is vár rád, szóval érdemes lottózni, nyereményjátékokban részt venni, befektetést eszközölni, ha van miből. Ha van adósságod, akkor tervezd meg, hogyan fogod visszaadni, ha nincs, akkor ne vegyél fel ebben az évben semmilyen hitelt, hanem teremtsd meg magad a feltételeket!

OKTÓBERBEN születtél?

Ez a tanulás ezstendeje - mindenképp tanulj meg új dolgokat ebben az évben. Új szakma, továbbképzés, egy le nem tett érettségi befejezése, egy OKJ-s tanfolyam, vagy akár csak egy klassz szakkör, ahol új és insoiráló dolgokat tanulhatsz meg - ez vár rád. Élvezettel és a gyerekek kiváncsiságával fogj bele, mert eredménye áldást hoz egész életedre.

NOVEMBERBEN születtél?
Neked is nem csak az egész év, de különösen a november lesz a kritikus hónap. Az egészségedre kell majd nagyon figyelned - mindent meg kell tenned érte, hogy jól legyél. Válts életmódot, táplálkozz egészségesebben, mint eddig, vedd komolyan a vitaminok szedését, ha pedig van valamilyen betegséged, akkor tartsd karban és figyelj oda nagyon! Ha szeretteid közt van beteg ember, akkor rá is nagyon kell figyelned.

DECEMBERBEN születtél?
A makacssággal kell leszámolnod végleg. Mi értelme van csak azért csinálni valamit, mert te azt mondtad? Ha egyszer nincs igazad, vagy már te is látod, hogy nem jó, ne ragaszkodj többé a dolgokhoz. Ha a makacsságodat már leküzdötted korábban, akkor pedig az adakozókedvedet, a jó szívedet teszi próbára az év. Vajon meg tudod-e osztani amid van azokkal, akik körbevesznek téged? Még akkor is, ha nem "érdemelték ki" igazán?

Mindenkinek sikerekben gazdag 2019-es évet kívánok!

Ha úgy érzed, hogy akadályok vannak a megvalósítás előtt, nézd meg, hogy van-e rajtad rontás, és szabadulj meg tőle mielőbb! >>> www.rontaslevetel.com

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6238 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x