Piros bugyi babona - 3 szakértői tanács, amit fogadj meg
Címlap / Ezotéria / Piros bugyi babona - 3 szakértői tanács, amit fogadj meg

Piros bugyi babona - 3 szakértői tanács, amit fogadj meg

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-21

Akik Szilveszter éjjelén piros bugyit viselnek, azoknak szerencsés lesz nem csak a szerelem, de a szex is 2019-ben - hangzik a babona. De mit mond erről a nagy bugyiszakértő?  

 Az EvaRauch márka, vagyis az igazán kényelmes bugyi 2018-ban kezdett hódítani. Pintérné Rauch Éva, a kényelmes bugyik szakértője nem csak varrni tudja őket, de a piros bugyis népi szokások közt is otthonosan mozog, ezért tőle kérdezzük, mit érdemes tudni erről a babonáról. 

A piros bugyi viselete nem magyar szokás - mondja Éva. Spirituális jelentősége van ugyanakkor, mivel a csakráink színeit érdemes lehet öltözékünkkel megerősítenünk. A gyökércsakra - mellyel a Földhöz kapcsolódunk -a hagyomány szerint piros színű. Ezért aki ma nem akar a "két világ közt elszállni", az földelheti magát ezzel a babonával. A gyökércsakra amúgy inkább a rontástól, a gonosztól való védelmet jelenti, semmint a szexuális aktivitást. Aki ezt akarná erősíteni, annak inkább a kettes csakra narancsos színeit ajánlanám, mely a hagyomány szerint a szexuális energiáinkat erősítené. A piros szín egyébként a nagyon fehér és a sötét bőrön is jól mutat, de a sárgásabb árnyalatú bőrszínhez inkább egy terrakottás, rőtebb árnyalatot érdemes választani, az sokkal vonzóbb, szexibb lesz. 

A kényelmes bugyi egyébként mindegy milyen színű, de akik a pirosat viselik, azok sokkal magabiztosabbnak, vonzóbbnak érzik magukat, mert ez a szín energiát ad, önbizalmat hoz a viselőinek. 

Van egy bugyi, amelynek valódi "varázshatalmat" tulajdonítanak a viselői, ez pedig a szivecskés. Már több hölgy mesélt róla, hogy tudatosan ezt a bugyit hordta amikor társat keresett és a bugyi, mint egy mágnes, magához vonzotta az ideális társat. Szóval bárki kitalálhat magának új, működő babonákat, mert ilyenkor valójában nem a bugyi a lényeg, hanem az, hogy mi mit gondolunk hozzá, milyen gondolatokat erősítünk meg a fejünkben, mely jelképeket tesszük oda az életünk aktuális célja mellé. Szilveszterkor érdemes tehát piros bugyit választani, és ha a tiéd kényelmetlen, vagy már nem olyan szép, mint fénykorában, akkor rendelj egy (vagy akár több) újat. 
Ha Szilvesztertől Valentin napig, vagyis 45 napon át piros, vagy szivecskés bugyikat viselsz, akkor pedig érdemes többet rendelni, mert ezzel behívhatod az életedbe a szerelmet és a minőségi szexet. 

Kattints ide és írd meg nekem a méretedet >>> 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7609 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x