Kalily jóslatai - Áldott várakozás hete
Címlap / Ezotéria / Kalily jóslatai - Áldott várakozás hete

Kalily jóslatai - Áldott várakozás hete

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A Tarot jóslat az ötödik hétre az Uralkodónő kártyáját küldte el. Kalily rovatában minden hétfőn elolvashatod, mit hoz a hét!  

 Az előttünk álló hétre az Uralkodónő lapját húztam.
Ennek a kártyának nagyon is pozitív üzenete van. A nőiség földi aspektusát szimbolizálja. A befogadó, az áradó, de a magán és a női energiákon, a spiritualitáson, a megérzéseken, az ösztönökön és érzelmeken uralkodni képes nőt mutatja. Pénz áll a házhoz! 


Sok esetben anyagi gyarapodást jelez, mivel az Uralkodónő bőségben él, azonban nem föltétlen pénzt, hanem általában a javakban bővelkedést jelölheti a kártya. Árad felénk, amire szükségünk van.

Előrejelzés:


A következő hét alkalmas arra, hogy sikereket érj el a munkádban, karrieredben, vállalkozásodban. Ha most ezen dolgozol, jó esélyed van a sikerre. Légy figyelmes, lehet, hogy kedvező üzleti ajánlatot kapsz. 
A várt eredmény nem biztos, hogy azonnal érkezik, lehet, hogy egy kicsit várni kell rá. (Ezért ábrázolják bizonyos kártyapaklik várandós anyukaként az Uralkodó lapját.)
Jelezheti a nőiesség előtérbe kerülését. Ha úgy tartja kedved, vedd elő az alkalmi ruháidat, öltözz fel szépen és menj társaságba! Táncolj, tornázz, vagy tégy bármit, amitől nőiesebbnek érzed magad!
 
Jelezhet gyermekáldást is. Ha kisbabára vágysz, akkor jelenleg jók a kilátásaid, ezen a héten kezdjetek a babagyártó akcióba, mert jók az energiák!
 
Ha szingli vagy, utalhat udvarló felbukkanására, párkapcsolat kezdetére.
 
Családanyák esetében előtérbe kerülhet az anyai szerep. A családodnak most nagyobb szüksége lehet a támogatásodra.
Férfiak esetében jelentheti a szerelem felbukkanását.
Gondolkozz el azon, számodra ezek közül melyiket jelzi? Arra fordíts energiát az elkövetkezendő napokban!

Tedd fel magadnak a kérdést: - Melyik érzelem az, amely felett uralkodnom kell? Mi az a dolog, amiben bővelkedem és adhatok belőle másoknak? 
 
Ha egyéni elemzésre vágysz, keress meg ide kattintva, időpontot kérni a kalily.tarot@gmail.com címen tudsz! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2828 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x