Újra Budapesten az angyallátó bestseller-író
Címlap / Ezotéria / Újra Budapesten az angyallátó bestseller-író

Újra Budapesten az angyallátó bestseller-író

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az Angyalok nyelvén írója, a több mint 50 országban sikerszerzőnek számító Lorna Byrne márciusban legújabb könyve kapcsán Magyarországra látogat. A spirituális írónő hazai előadásait övező hatalmas érdeklődés miatt idén két helyszínen is várja olvasóit, akiket egyenként meg is áld. A szív imái turné március 29-én Budapestre, március 31-én pedig Debrecenbe érkezik.  

Lorna Byrne egy szegény család gyermekeként jött világra Dublinban, 1955-ben. Látta az angyalokat és kommunikált velük, mielőtt még beszélni tudott volna. Fizikai valójukban látja őket, olyan tisztán, mintha előtte állnának.

Lorna története révén betekintést nyerhetünk az angyali segítségbe, melyben részesülünk mindig, minden pillanatban. Ahogy ő fogalmaz: „Csak kérni kell, ennyi az egész!"
 

Lorna Byrne (fotó: Alënushka Kremer)

A népszerű Angyalok nyelvén szerzője legújabb műve, a magyarul március 18-án megjelenő A szív imái az imádságokról, az angyalokkal való személyes kapcsolatokról szól, hiszen az írónő szerint az ima a leghatalmasabb erők közé tartozik ezen a földön.

„Amikor imádkozunk, a lelkünk, az energiáink összeköttetést teremtenek Istennel, ez pedig hozzásegíthet lelki békénk megteremtéséhez, reményt, erőt és bátorságot meríthetünk belőle. Az imádságok, amelyeket ebben a könyvben olvashatsz, közvetlenül Istentől származnak. Nem egyet közülük az angyalok közvetítésével vetettem papírra.”

Előadását követően Lorna Byrne megáldja és egyesével megöleli a hallgatóságot.
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3328 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x