A Notre Dame tragédiájának spirituális üzenete Kalilytől...
Címlap / Ezotéria / A Notre Dame tragédiájának spirituális üzenete Kalilytől

Grace

A Notre Dame tragédiájának spirituális üzenete Kalilytől

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Álmaidban se gondoltad volna, hogy milyen hír fogad az internetet megnyitva? Ég a Notre Dame (Mi asszonyunk templom magyarra fordítva). A spirituális emberek azonnal a JEL keresésében kezdtek gondolkodni.  

Egyenesen sokkolt, hogy a Notre-Dame lángokban áll. Fél éjszaka néztem az élő közvetítéseket a videó megosztó portálokon és imádkoztam: ne sérüljön ember, és mentsék, ami menthető.

Néztem az ismerőseim, barátaim posztjait, kommentjeit. A tragédia egyházi keresztényeket és gnosztikusokat, buddhistákat és Krisna-hívőket egyaránt megviselt. Sőt, az ateistákat is érzékenyen érintette, hiszen ez egy építészeti remekmű, az európai kultúra egyik fellegvára, a gótikus építészet csúcsa.
 
Ebben az inkarnációmban sajnos nem voltam Párizsban. Viszont gyerekkorom óta az egyik álmom. Afféle bakancslistás cél. Viszont tudom, hogy valamelyik előző életemben jártam, pontosabba éltem ott. Úgy gondolom, sokan vagyunk ezzel így. Számos lélek van közöttünk, aki egykor megfordult a középkori Párizsban, talán papként vagy apácaként.
 

Hirtelen felvillant:
év elején több asztrológustól is hallottam, hogy áprilisban nem várt, kellemetlen fordulatok várhatóak. Együtt áll a Plútó és a Szaturnusz. Ez rombolásra, a régi hitrendszerek elsöprésére utal.
Ráadásul a Notre Dame-ot 1163-ban kezdték építeni. Döbbenetes módon a felszálló és a leszálló holdcsomópont, valamint a Szaturnusz is hasonló módon áll, mint az építés kezdetekor.

Fazekas Tamás asztrológus mundán elemzésében ez áll: 


A Notre dame alapkövét 1163-ban, Párizsban fektette le III. Sándor pápa, ezután 157 évig, 1320-ig építették. A francia forradalom alatt majdnem teljesen elpusztult, ám 1845 és 1878 között az eredeti terveknek megfelelően újjáépítették.
 
Párizsnak 5 születésnapja van. Mi az utolsót néztük, 1958. október 6. 18.30. Az új alkotmányt akkor pecsetelték le. ( Liz Greene is ezt az időpontot használja.) Mundán horoszkópot néztünk.
Az ország képletében a főváros a Nap. Mérleg Nap együtt a Merkúrral a hatos házban. A kérdés hogy a Nap, Merkur es a Vénusz (mérleg uralkodó) között van e degeneratív fenyszög tranzitban.. azaz kuinkunx (150°) vagy biquintil (144°). Ezek általában a katasztrófa fényszögek. 
Tranzit Jupiter ’ráretrográl’ a radix Szaturnuszra. (trigon kos radix aszcendens). Ebből egyfajta támadós-sértődő, sérülő energia fakad, és benne van a vallásos vonulat is. 
 
Pluto/Szaturnusz biquintil a mérleg urára a radix mérleg Vénuszra.
Tranzit bika Uránusz kuinkunx Franciaország mérleg Vénuszára.
A tranzit ikrek Mars (Franciaország X-es házának, ami kormány is) bak MC kuinkunx.
A radix szűz Pluto trigon a tranzit bika Uránusz 1esben. Mivel a radixban a Pluto és a Vénusz félszextilben vannak így a tranzitáló Uránusz bekapcsolja a Plutót, ami pedig a Vénuszt. Ez a fizikai síkon például azt is jelentkezti, hogy egy földkábel elromlott, szikra, és begyújtotta az épületet.Az óratorony meghibásodott elkezdett füstölni. Ilyenek lehettek a háttérben az asztrolgóiai gondolkodás szerint, 
Radix szűz Pluto 3° radix merleg Venusz 3.47° és skorpió Neptun 3.43° (ami Franciaország 12-es házának házura mint nagy katasztrófa) így lesz teljes a kör, amit az Uránusz begyújt.
 
Kis művészettörténet: Uránusz a magas dolgok jelölője: a gótika ennek a megtestesülése: az ég felé való törekvés. Vénusz eleve művészet analógia, pláne Mérleg Vénusz. Ég a tető, és egy óra múlva beomlik a főtorony. Regi dolgok, ősi dolgok Szaturnusz. Minden építkezés. A gótika is lehet Szaturnusz.  Bika Uránusz újjáépítés is, de előtte rombol. 
 
Az analógiában ott lehet az is, hogy a régi, szakrális helyre épült templom ősi energiái nyúlnak elő a régmúltból, hogy a driudák ereje a nagyratörő hazug Istent lefejelje az égből. 

Goth a keltáknál azt jelenti sötét 
A franciák a kelta, druida, gót szent helyeket lerombolták. A Szent Mihály templomok mind szakrális szent helyekre épültek, minden katolikus katedralis és így a Notre Dame is. Mindegyik hely sorsa ez lehet a bika Uránusz ideje alatt. Gigantikus erőterek vannak ezeken a hekyeken. (A Szent Mihály templomokat összekötő vonal...szent György vonalak..a föld elektromágneses erővonalai összpontosulnak itt...ezeket meg a druida időkben epítettek eredetileg, de ugyanez megvan dél-Amerikában, Eurázsiában.

 

Egy ponton bevillant, hogy kérdezzem meg, mi ezzel a szándéka az égieknek

Segítségül az egyiptomi Tarot kártya Nagy Arkánumát hívtam. Az épület és az általa szimbolizált energiák múltjára, jelenére, illetve jövőjére kérdeztem rá. 
  • A múltra kaptuk a Diadalszekér (VII.) lapot. Ez a katolikus egyház sikerére, hatalmára utal.
     
  • A jelen lapja a Főpap (V.). Ez a valódi tudás felfedezésére és elsajátítására, Istenhez közeledésre, beavatásra utal. Ez örömteli, hiszen lehetőségünk nyílik spirituális fejlődésre, közelebb kerülhetünk Istenhez.Ez a töténet a pusztítva teremtésről is szól 
     
  • A jövő kártyája az Igazságosság (VIII.). Justínia mérlege előkerül. Felméri az ideológiákat. Igazságszolgáltatásra kerül sor, elsősorban földi értelemben. Arra is int, hogy döntési helyzetben legyünk józanok, racionálisak. Használjuk az eszünket, most szükségünk lesz rá. Ne feledjük Seneca híres mondását: audiátur et altera pars, azaz „hallgattassék meg a másik fél is”.
Úgy gondolom, a Főpap lapja mindenképen pozitív üzenetet hordoz, ahogyan az is, hogy megtalálták Jézus töviskoronáját. Ne feledjük, ő nem „csak” a kereszténység megváltója, hanem négy világvallás tiszteli.

Ehhez kapcsolódik a történet, amit Steiner Kristóf apja, Gyula mondott ma: 
Egyszer Lama Nawang elmesélte, miként égett le a stockholmi buddhista centrum. Aztán azt is elmondta, hogy felhívta telefonon Mesterét Kalu Rinpocsét es kérdezte tőle, mit is jelent ez a "kataszrófa". Kalu Rinpocse így valaszolt:
"Jó jel. Ez a mindent megtisztitó, elavultat eltávolító, újnak helyet csináló, univerzális rendező elv bölcsesség tüze."
 
Minden tűz az, aminek látni vagyunk kepesek. Bölcsesség tűz, pokol tűz. Mind/Egy. Tűzben edzett hittel áldott,öldökléstől mentes Húsvetot jövendöl minden igaz EMBERNEK.

 

NOTRE DAME


Láttam, ahogy pokolba hull a tornya,
 mintha az Isten egyik ujja volna,
 ahogy az Óhazának int jelet.
 Égő ima. Megtorpant döbbenet.

 A lelkét küldte föl a mennybe Párizs,
 de üszköt nyel vele a nagyvilág is,
 s a majdnem nyolcmilliárd, egy tömeg.
 A nagy kereszten óriás szögek.

 Egy égett stigma. Lyukas boltozat.
 Az ég bezárult. Ma már nem fogad. 
Húsvét péntek jön. Fölszakadt sebek.
 A templom böjtöl. Nem az emberek.

(Böröczki Mihály verse) 
 

(A szerző KaLily BMR-es szemléletű veszteség feldolgozás, számmisztika, Tarot elemző, várja azokat, akik szívesen fordulnának hozzá sorsuk megértéséért.)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6095 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x