Kalily heti tarot jóslata: Bőséget hoz az esős májusi hét...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Kalily heti tarot jóslata: Bőséget hoz az esős májusi hét

Grace

Kalily heti tarot jóslata: Bőséget hoz az esős májusi hét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

Heti tarot jóslat - ahogy már megszokhattátok - Kalilytől, a Harmoneten. Különleges tarot kártyái ezen a héten elsősorban gyarapodást és pénzt mutatnak - szeretnéd, ha igaza lenne? Kattints és kövesd az útmutatást!  

 

Rendezvénynaptár
Az előttünk álló hétre meglehetősen pozitív energiákat ígérnek számunkra az égiek a Tarot kártya lapjain keresztül. Lehet, hogy az időjárás nem lesz túl kedvező, de legalább juthat lehetőségünk rendezni az anyagaikat  magunk körül. 
 

Középpontban az anyagiak és a család 
 

Légy gyakorlatias! Most stabil hátteret biztosíthatsz a családodnak és/vagy kollégáidnak/beosztottaidnak. Anyagi gyarapodás, előléptetés, sikeres üzlet kötése is esedékes. 
A siker valamiben, amire régóta vágysz, hamarosan beérik. Már karnyújtásnyira van tőled. Nem kell siettetni. (Érmék 9). Ez lehet anyagi jellegű, de bármely más természetű is a céljaidtól függően.

 


Arra viszont figyelj, hogy ne add fel! 

 

Ne süllyedj depresszióba, apátiába! Kerüld az önpusztító életvitelt. (A Kelyhek 4 erre figyelmeztet.) Ebben a nem túl vidám időjárásban különösen fontos megőriznünk a vidámságunkat, lelkesedésünket.
 
A hét közepén mindenképpen vásároljuk meg a szokásos sorsjegyeinket, vagy lottószelvényünket, ha eddig nem volt szokásban, akkor most ezen a héten érdemes soron kívül próbára tennünk a szerencsénket ezen a téren is. 
 
Pénzt, bőséget hozhat, hogyha a meglévő javaink közt is rendet teszünk, és áruba bocsátjuk, amire nincs szükségünk. 
Lehetséges, hogy a héten a pénzügyekkel kapcsolatosan több kérdésünk is felmerül, ha éppen bizonytalanná válnál, érdemes lehet egyeztetni egy személyes találkozót! IDE kattintva 
 
 

 
 
[ 1868 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x