Kalily heti tarot jóslata: Bőséget hoz az esős májusi hét...
Címlap / Ezotéria / Kalily heti tarot jóslata: Bőséget hoz az esős májusi hét

Grace

Kalily heti tarot jóslata: Bőséget hoz az esős májusi hét

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Heti tarot jóslat - ahogy már megszokhattátok - Kalilytől, a Harmoneten. Különleges tarot kártyái ezen a héten elsősorban gyarapodást és pénzt mutatnak - szeretnéd, ha igaza lenne? Kattints és kövesd az útmutatást!  

Az előttünk álló hétre meglehetősen pozitív energiákat ígérnek számunkra az égiek a Tarot kártya lapjain keresztül. Lehet, hogy az időjárás nem lesz túl kedvező, de legalább juthat lehetőségünk rendezni az anyagaikat  magunk körül. 
 

Középpontban az anyagiak és a család 
 

Légy gyakorlatias! Most stabil hátteret biztosíthatsz a családodnak és/vagy kollégáidnak/beosztottaidnak. Anyagi gyarapodás, előléptetés, sikeres üzlet kötése is esedékes. 
A siker valamiben, amire régóta vágysz, hamarosan beérik. Már karnyújtásnyira van tőled. Nem kell siettetni. (Érmék 9). Ez lehet anyagi jellegű, de bármely más természetű is a céljaidtól függően.

 


Arra viszont figyelj, hogy ne add fel! 

 

Ne süllyedj depresszióba, apátiába! Kerüld az önpusztító életvitelt. (A Kelyhek 4 erre figyelmeztet.) Ebben a nem túl vidám időjárásban különösen fontos megőriznünk a vidámságunkat, lelkesedésünket.
 
A hét közepén mindenképpen vásároljuk meg a szokásos sorsjegyeinket, vagy lottószelvényünket, ha eddig nem volt szokásban, akkor most ezen a héten érdemes soron kívül próbára tennünk a szerencsénket ezen a téren is. 
 
Pénzt, bőséget hozhat, hogyha a meglévő javaink közt is rendet teszünk, és áruba bocsátjuk, amire nincs szükségünk. 
Lehetséges, hogy a héten a pénzügyekkel kapcsolatosan több kérdésünk is felmerül, ha éppen bizonytalanná válnál, érdemes lehet egyeztetni egy személyes találkozót! IDE kattintva 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2448 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x