A nő lélek rejtelme és az Antarktisz kapcsolata
hirdetés
Címlap / Ezotéria / A nő lélek rejtelme és az Antarktisz kapcsolata

A nő lélek rejtelme és az Antarktisz kapcsolata

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-22

A női lélekről számos legenda kering. Gondoltad volna, hogy olyan mítosz is van, mely az Antarktisszal hozza összefüggésbe? A rejtéses földrészen történt korszakokkal ezelőtti történések nagyban befolyásolják a mai emberek lelki világát. Nézzük, hogyan van ez a nők esetében.  

 

Rendezvénynaptár

Tudom, hogy "nehogymá’ és pasi ossza itt az észt a nőkről!" gondolattársítástól nehéz elsőre könnyedén megválni, de higgyétek el, megéri.


Éppen ezért, igazi férfi módjára a kályhától kell kezdenem. Ebben az esetben, aki mindeddig velem maradt, köszönöm, és egyben gratulálok. Ti már elengedtétek ezt, mert hiperinteligenciával felismertétek, hoy ez kiváló alkalom lehet a tanulásra.
Éppen ma tudtam meg a kezetlen, ördögnek odaadott leányről szóló mesében az ő hosszú útja és kemény megpróbáltatásai a női psziché minden rétegét áthatja.


Szimbolikájával túlmegy az asztrológia mesterien kifinomult, de mégiscsak kategorizáló létezésén. Hiába no, a mesék fantasztikusak. És a Farkasokkal futó asszonyok című remekműben kiemelt helyen szerepel a mese abban a tekintetben, hogy ez az egyik fő alap problematikája minden nőnemű emberi lénynek ezen a bolygón. Szegény, alacsony tudatszintű, de a családjáért elcseréli tudatlanul a leányát, ez nagyon para. Az ördöggel szóba állni? Ugyan már! Milyen apa az ilyen? Szóval ez valóban kemény dió. Úgy élem meg, hogy apámon észreveszem, hogy már nem vagyok neki olyan fontos, hogy talán már más fontosabb, mint én? Mély levegő. Kifúj. Még egyszer. Így. Na most, le a kalappal! Gyanítom, hogy mire végigjárja az útját, addigra az összes archetipust és 13 női létciklust végigéli. S a korábban elvesztett karjai helyén újak nőnek. NŐ-nek. Sőt, azt is megtudtam, hogy a Boldogasszony sumérul: Bau Dog Auszon, amely magyarul bőséget adó Asszony. Szuper, akkor mindenki átmelegedett a kályhánál? Ugyanis hidegebb vizekre evezünk.


Antarktisz, Atlantisz.


Az utolsó jégkorszak előtt az Antarktisz területe burjánzó dzsungel és dús kontinentális, szubtrópusi vidék volt, igen dús faunával és flórával. Olyan emberi civilizáció fejődött ki több tízezer év alatt, akik megfejtették a kvantumugrás titkát. Keresztül kasul bejárták az Univerzumot, és minden információt betápláltak a földbe, fákba, növényekbe, kövekbe.
Aztán eljött a fagy, és minden élet elpusztult, ugyanis a lakható bolygókra már ki volt téve a megtelt felirat. Viccet félretéve, minden élet elpusztult. Megjegyzem egyenrangú, együttműködő, együttműködésre törekvő társadalom volt. Női tanáccsal, Férfi tanáccsal, és tőlük független, Gyermek tanáccsal. A konszenzust a háromféle csoport egy-egy küldötte tárgyalta meg. Vétójoggal, és csakis hármas egyezéssel. A jég maga alá temette az összes szentélyt, oltárt, istennőkről készült művészeti alkotásokat.A pusztulás minden pillanatának összes érzelme beletáplálódott a Földbe, mint biokomputerbe. A későbbi olvadás nyomán a hibernálódott néhány törzs pár ezer év alatt benépesítette a bolygót. Magukban hordozva mindazon információkat, ami a Földben volt. A kezdeti katarzis után egyre inkább tudatosodott bennük, hogy a Föld visszakéri a felhasznált információkat, mégpedig azok felhasználásakor felbukkanó további információkkal egyetemben. Szóval, ha nem tudod, hogy kihez tartozik, és inkább, mihez tartozik, akkor az Anyaföld kéri az infót. Aztán megint mi kérünk valamit, stb. Mi köze ennek a női lét megpróbáltatásaihoz?
Annyi, hoy a mesében van egy jelenet, amikor a lány sírását látva az ördög elmenekül a helyszínről, otthagyva a lányt. A trauma az, hogy elveszti a karját, le kell mennie a föld alá, de a végén visszanő a karja. Az info ide-oda áramoltatása. Ez az alap trauma a nőknél. A férfiaknál az erekcióra való képesség.
Oké, na most a többi, hiszti, aggódás, pénzéhség, pletykálkodás, irígykedés, és minden egyéb női negatívum ennek folyománya.

Az asztrológia a férfi-női minőséget az aszcendens jegyével kezdi, az azon fokszámon lévő terminus, arculat alapján eldönti, hogy inkább férfias vagy nőies az illető.


Aztán jön az aszcendens jegyének uralkodója, annak jegyhelyzete, dignitása, értsd, adott helyen lévő erősségei, gyengeségei. Mindezeket összevetve már kirajzolódik a kép. Minden gyermeket, így a kislányokat is a Merkúr jelöli a képletben. Milyen jegyben van, dignitása, fényszög kapcsolatai. Amennyiben az aszcendenssel és/vagy annak urával, és/vagy a Merkúrral állócsillag együttállás van, az kiemelt fontosságúvá teszi, hogy a nőnemű szülött hogyan fogja megélni nőiségének megpróbáltatásait. És amennyiben a megpróbálás folyamán életben maradt, megéri, hogy vénasszonyként, önként távozik a testéből. Kívánom minden nőtársamnak, hogy ez nálatok is megvalósuljon. 
 
[ 1255 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x