Heti tarot: a cselekvés hete áll előttünk
Címlap / Ezotéria / Heti tarot: a cselekvés hete áll előttünk

Grace

Heti tarot: a cselekvés hete áll előttünk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A tarotkártya a legősibb jövendőmondó eszközök egyike. Sokan jóslásra használják, mások meditációra. A szimbólumokkal teli képek archetípusokat ábrázolnak, melyek a tudatalattira hatnak.  

Mielőtt leültem kártyát húzni, az Istennőt kértem, hogy segítsen feltárni, mi várható a következő napokban kollektív szinten, mire érdemes felkészülnünk. Rendkívül érdekes lapokat kaptunk.



Egy olyan időszakot élünk, amikor ki kell állni az elveinkért, meg kell védeni az igazunkat, meg kell dolgozni a céljainkért. (Ezt üzeni a központi lap, a Botok 5.)

Nézzünk csak szét a világban: nézeteltérések tömkelegével találkozhatunk. Számos eltérő vélemény kering a táplálkozást, a gyermeknevelést, a házasságot, az oktatást, a vallásokat, a művészeteket illetően. És a sort még hosszasan folytathatnánk. Feltételezem, hogy az irányzatok többsége jót akar, még sem könnyű megvédeni a saját álláspontunkat a nézetek tengerében. Azt javaslom, szelíden, mégis határozottan állj ki az igazadért!

A Botok Királynőjének üzenete, hogy cselekedj is. Nagyon sokan gyártanak elméleteket, de a tettekre nem kerül sor. Te ne ess ebbe hibába! Ha szükséges, keress kapcsolatokat!

A Kelyhek 4-es arra figyelmeztet, hogy vigyázz a kiégéssel, apátiával, depresszióval. Tudom, ez nehéz dolog. Próbálj a meglévő lehetőségekre koncentrálni, ne arra, ami hiányzik!

Eseménydús, pörgős időszak előtt állunk. Állj ki magadért, védd meg az igazadat, cselekedj, és ha szükséges, keress hozzá partnereket!

Kommentben írd meg, hogy számodra ez mit üzen!

Kellemes hetet kívánok!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2626 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x