Heti Tarot: a siker és az előre menetel hete előtt állunk...
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot: a siker és az előre menetel hete előtt állunk

Grace

Heti Tarot: a siker és az előre menetel hete előtt állunk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

A Tarot kártya egy rendkívül misztikus eszköz. A segítségével több dolgot feltárhatunk, mint gondolnád. KaLily cikkéből kiderül, hogy a siker hete előtt állunk, de azt is elárulja, hogy mit kell tenned, illetve mit kell elkerülnöd a siker érdekében.  

 A mai napon egy egyiptomi Tarot kártya paklit választottam és az Istennő segítségét kértem, hogy feltárjuk, mi várható a következő napokban.

Meglehetősen pozitív választ kaptam, sikerre számíthatunk. Olyan dolgot végzel, amit szeretsz, sőt a környezeted is felfigyel a teljesítményedre. Számíthatsz az elismerésükre. Ezt jelzi az Érmék 3.

Előremenetel is lehetséges. Előfordulhat, hogy a főnököd vagy más tekintélyszemély figyel fel rád, de az is lehet, hogy te kerülsz vezető szerepbe. Uralkodó lapja erre utal.

Viszont van egy fontos tényező: ne engedd, hogy a múlt visszahúzzon! Feltörhetnek benned régi, nosztalgikus emlékek. Az is lehet, hogy felbukkan egy rég nem látott ismerős. Ez a Kelyhek 6 üzenete.

Gondolkozz el azon, hogy a te esetedben, melyik az az életterület, ahol ez esedékes! Talán a munkád? A hobbid? Sport? Vagy esetleg a családi környezet? Vagy a baráti kör?

Folytasd, amit csinálsz, jó úton vagy! Állj ellen a múlt visszahúzó energiáinak! Most a jelenre és a jövőre fókuszálj, mert tét van rajta!

Sikeres hetet kívánok!

Ha van kedved, kommentben mesélj arról, hogy számodra mindez mit üzen!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1119 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x