Heti Tarot, a döntés hete előtt állunk
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot, a döntés hete előtt állunk

Grace

Heti Tarot, a döntés hete előtt állunk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

A Tarot kártya egy hihetetlenül precíz sorselelemző módszer. Nem csak az egyének, de a tömegek életére is rá lehet vele kérdezni. KaLily mai Tarot üzenete szerint a következő héten fontos döntést kell hoznunk. Azt is elárulja, hogy miben.  

Mikor leültem kártyát húzni, először az Égiek segítségét kértem, hogy megtudjuk, mit tartogat a következő hét számotokra.

Nos, a lapok szerint a helyzet nem túl rózsás. Valamely életterületen nehézségekkel találkozunk. Lehet ez anyagi és/érzelmi természetű. (Felételezem, hogy sokaknál pénzügyi nehézségekre utal.) A dologba már belefáradtunk, és nem tudjuk, mit tegyünk. Ez az Érmék 5 üzenete.

Ennek ellenére, döntést kell hoznunk! Olyan helyzetről van szó, amikor A és B között kell választani. Most nincs középút. (Lehet, hogy két munkahely, esetleg két udvarló között kell választanod. De hasonló eset a költözzek vagy maradjak téma is.) Erre utal a Szeretők lapja. A másik jelentése az lehet, hogy a pároddal szorosan összetartva tudtok boldogulni.

A Kardok 9 üzenete, hogy olyannyira rágódsz a problémáidon, hogy álmatlanságban szenvedsz, esetleg rémálmaid vannak.

Tény, hogy a helyzet nehéz. Ami segíthet, az a határozott, konkrét döntés. A szíved mélyén biztosan tudod, hogy mit szeretnél. Ne kínozd magad tovább!

Kellemes hetet kívánok!

Kommentben elmesélheted, hogy számodra mindez mit jelent.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6322 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x